FOTO/ Nastavak prljave predizborne kampanje u Prijedoru

Objavljene kompromitirajuće fotografije Ane Jež: Jesu li ona i Dalibor Pavlović bili samo prijatelji?!

Front 05.12.21, 16:56h

Objavljene kompromitirajuće fotografije Ane Jež: Jesu li ona i Dalibor Pavlović bili samo prijatelji?!
Na pojedinim fotografijama nalaze se Ana Jež i Dalibor Pavlović, a prema viđenom na tim fotografijama, teško je zaključiti da su Jež i Pavlović bili samo prijatelji, kako je to sinoć kazala članica SNSD-a gostujući na Face TV

 

 

 

 

 

Ana Jež, članica SNSD-a iz Prijedora, osoba je zbog koje je svoj mandat izgubio, sada već bivši, prijedorski gradonačelnik Dalibor Pavlović.

 

Pavloviću su "presudile" fotografije objavljene u javnosti, a na kojima se vidi kako pije tablete i spava u toaletu. Objavljene su i Viber prepiske u kojima je Pavlović pisao da će se ubiti.


Osoba kojoj je Pavlović slao sporne fotografije, i sa kojom se dopisivao na Viberu, bila je upravo Ana Jež. Ona je sinoć, gostujući na FACE TV-u, kazala kako je Pavloviću sve "namjestio" čelnik prijedorskog SNSD-a, Saša Bursać.

 

ana-jez-face-tv-1


Jež je, također, istakla kako je njen odnos sa Pavlovićem bio prijateljski, iako bivši gradonačelnik nije krio da je zaljubljen u nju.


Javno gostovanje Ane Jež, čini se, nije došlo baš slučajno u ovom trenutku. Sljedeći vikend, tačnije 5. decembra, Prijedorčani će birati novog gradonačelnika, piše Oslobođenje.


U javnosti vlada mišljenje da je ovim javnim gostovanjem Ane Jež, opozicija zadala SNSD-u udarac "ispod pojasa", i to planirano nekoliko dana pred izbore u Prijedore.


Da je prljava predizborna kampanja u punom jeku, potvrđuje i članak objavljen na prijedorskom portalu Sanamedia.


Naime, u članku, koji je danas objavljen na tom portalu, u javnost su puštene, navodne, kompromitirajuće fotografije Ane Jež, koje bi trebale značiti da ona sinoć, u cijelosti, nije govorila istinu.

 

pavlovic-jez-sanamedia


Na pojedinim fotografijama nalaze se Ana Jež i Dalibor Pavlović, a prema viđenom na tim fotografijama, teško je zaključiti da su Jež i Pavlović bili samo prijatelji, kako je to sinoć kazala članica SNSD-a.


Autentičnost ovih fotografija nije potvrđena, a u narednim danima se očekuje više reakcija na događaje i prljavu kampanju koja se trenutno vodi u Prijedoru.

 

Fotografije možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)