VIDEO/ ANA JEŽ NA VRUĆOJ STOLICI U CD-U

Žena zbog koje je 'pao' gradonačelnik Prijedora: 'Znam ko mu je namjestio aferu... Njegova supruga je našla telefon'

Front 04.12.21, 21:32h

Žena zbog koje je 'pao' gradonačelnik Prijedora: 'Znam ko mu je namjestio aferu... Njegova supruga je našla telefon'
Fotografije koje je meni Pavlović slao su i danas u mom telefonu! Saša Bursać je rekao da je ovaj telefon prodan, evo dokaza da nije! Poslije ovoga ću ga prodati rado! - rekla je, između ostaloga, Ana Jež u razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem

 

 

 


Žena zbog koje je Dalibor Pavlović, sada već bivši gradonačelnik Prijedora, podnio ostavku, nakon prethodnog skandala i "curenja" neugodnih fotografija u javnost. večeras je u studiju Face TV-a otkrila stvarne namjere SNSD-a.


Ana Jež gostovala je prvi put u Centralnom dnevniku i govorila o dešavanjima u prijedorskom SNSD-u, koji se odrodio od stranačke centrale.


- U augustu me blokirao Dalibor Pavlović! Željela sam da saznam ko je nalogodavac djela! Nisam Mata Hari! Fotografije koje je meni Pavlović slao su i danas u mom telefonu! Saša Bursać je rekao da je ovaj telefon prodan, evo dokaza da nije! Poslije ovoga ću ga prodati rado! - rekla je, između ostaloga, Ana Jež u razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem.


Navela je i da je "tražila sama forenzičarsko vještačenje svog telefona"!


- Podnijela sam krivičnu prijavu protiv Pavlovića i ekipe! Smatram da je Saša Bursać nalogodavac toga! Bursać je predsjednik gradskog odbora SNSD-a...


- Njegova supruga je našla taj telefon, ne znam kome ih je dala! Ja te fotografije nisam dala u javnost! To je politička namještaljka! Pavlović je pošten čovjek sa sela! Saša Bursać je namjestio aferu Pavloviću! Pavlović je plakao i pričao da ne može izdržati pritisak, da ne valja nikome! Tablete za smirenje je pio svaki dan! Dalibor je bio moj kućni prijatelj! Čitavu predizbornu kampanju sam ja vodila! Od 2006. sam član SNSD-a! - naglašava Ana Jež.


Više detalja pogledajte u videu...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)