prava poslovna žena

Čuveni 'Celebrity net worth' sabrao je ogromno bogatstvo Lepe Brene: Evo koliko je 'teška'

Showbizz 01.08.21, 13:50h

Čuveni 'Celebrity net worth' sabrao je ogromno bogatstvo Lepe Brene: Evo koliko je 'teška'
Ona je najprodavanija ženska umjetnica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 miliona ploča

 

Bogatstvo domaćih i stranih javnih ličnosti mjeri se milionima. Mnogi od njih zaslužni su za svoj uspjeh i godinama su kroz karijeru željeli da budu sve bolji, ali i bogatiji.

 

Poznati sajt „Celebrity net worth“ sabrao je sve bogatstvo ličnosti iz svijeta zabave, sporta i ostalih grana. Rezultate sajta provjerava i potvrđuje tim urednika i poznavalaca industrije. Vrijedno rade na tome da osiguraju da svi njihovi brojevi budu najtačniji, kao i to da informacije o finansijama slavnih budu veoma precizne.

 

Jugoslovenska pjevačica Lepa Brena ima više od 16 miliona dolara.

 

Ona je najprodavanija ženska umjetnica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 miliona ploča. Iako je njeno pravo ime Fahreta Živojinović, poznatija je pod umjetničkim imenom Lepa Brena.

 

Njen debitantski studijski album „Čačak, Čačak“ objavljen je 1982. godine, a do 2013. izdala je ukupno 17 albuma. Fahreta Živojinović se takođe pojavila u nekoliko filmova i televizijskih serija. Glumila je u novogodišnjoj zabavi u Beogradu 2016. zajedno sa Stivenom Sigalom.

 

Lepa Brena je veoma uspješna poslovna žena, ona je zajedno sa njenim dugogodišnjim prijateljem Sašom Popovićem osnovala muzičku imperiju “Grand Production” koju je nedavno i prodala za vrtoglavu cifru.

 

Pjevačica takođe veoma pametno ulaže svoj novac stoga i ne čudi odakle toliko bogatstvo.

 

(Express, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI