Foto/ Od danas u novom ruhu

Zavirite u renovirani restoran Vapiano u Alta Shopping Centru

Biznis Klub 24.04.21, 12:11h

U prethodnom periodu objekat je u potpunosti renoviran, a s novim ulaganjima u prostor i obuke uposlenika, došlo je do širenja ponude restorana

 

Prekrasni ambijent svjetski poznatog brenda Vapiano ponovo je otvorio svoja vrata za sve zaljubljenike mediteranske kuhinje. Novi, još bolji Vapiano, koji odiše  sofisticiranom i modernom atmosferom, ponovo je mjesto okupljanja u Alta Shopping Centru u Sarajevu. Prepoznatljivi okusi paste, pizze ili salate, pronašli su svoje mjesto i u novom, obogaćenom meniju. 

 

Svjetski poznatu franšizu za Bosnu i Hercegovinu kupila je Bingo grupacija čime su zadržani uposlenici koji ostaju dio Vapiano porodice. U prethodnom periodu objekat je u potpunosti renoviran, a s novim ulaganjima u prostor i obuke uposlenika, došlo je do širenja ponude restorana.

 

Vapiano odlikuje koncept otvorene kuhinje, u kojoj s užitkom možete gledati pripremu domaće paste ili zdrave salate, te odabirom sastojaka učestvovati u tom procesu. Ova, 19 godina stara tradicija, započela je u Njemačkoj, a danas Vapiano slovi za svjetski poznatu franšizu, sa 200 objekata u 33 zemlje, na 5 kontinenata.  

 

Ako pak želite obradovati sebe delicijama iz Vapiana  u kućnoj atmosferi ili u uredu, ponudu možete naručiti i preko aplikacije korpa.ba.


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI