video/ starleta bez riječi

Od čamca i vikendice do Tužilaštva BiH: Objavljen snimak dovođenja Tijane Ajfon s lisicama na rukama...

Hronika 29.05.20, 13:02h

Od čamca i vikendice do Tužilaštva BiH: Objavljen snimak dovođenja Tijane Ajfon s lisicama na rukama...
Da bi bili zadržani u pritvoru uhapšeni su morali biti medicinski pregledani, a u slučaju potrebe (visoka temperatura, kašalj i slično) i testirani na koronavirus


Starleta Tijana Ajfon, uhapšena je jučer kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na žurku. Starleta je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju.

 

Ozbiljnog izraza lica i bez riječi Tijana Ajfon je ušla u kompleks pravosudnih institucija, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, saznaje Srpskainfo.

 

Kao što smo prethodno pisali, sinoć je prilaz Hitnoj pomoći u Sarajevu bio blokiran policijskim vozilima. Od tri vozila, dvije su bile marice. Odvedeno je pet osoba, sa lisicama na rukama, do trijažnog kontejnera na pregled, nakon čega su odvezeni.

 

Kako smo saznali, uhapšeni u jučerašnjoj velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske dovedeni su u Tužilaštvo BiH, koje će donijeti odluku o tome kakva sudbina čeka uhapšene.

 

Da bi bili zadržani u pritvoru uhapšeni su morali biti medicinski pregledani, a u slučaju potrebe (visoka temperatura, kašalj i slično) i testirani na koronavirus. Tako da je to urađeno u trijažnom kontejneru u Hitnoj pomoći u Sarajevu.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI