foto/ 'pala' u velikoj policijskoj akciji

Ko je Tijana Ajfon, osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju? Uzima 700 eura po danu, a evo kako dogovara poslove

Showbizz 28.05.20, 16:18h

Ko je Tijana Ajfon, osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju? Uzima 700 eura po danu, a evo kako dogovara poslove
Često u medijima ističe kako se dosta razlikuje od svojih vršnjaka jer je na život uvijek posmatrala „zrelije"


U velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapšeno je 36 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, među kojima je i Tijana Maksimović, javnosti poznata kao Tijana Ajfon.

 

Kako prenose mediji, Maksimović, organzator skupa, prešla je ilegalno granicu preko rijeke Drine u čamcu sa još tri lica. Osumnjičena je za podvođenje i organizovanu prostituciju.

 

Ko je zapravo Tijana Maksimović i zašto nadimak „Ajfon“?


U javnosti je prepoznatljiva od 2015. godine kada je postala učesnica četvrte sezone reality programa „Parovi“.

 

Rođena je 17. jula 1992. godine u selu Popinci koja se nalazi u Vojvodini u blizini Srema.

 

Često u medijima ističe kako se dosta razlikuje od svojih vršnjaka jer je na život uvijek posmatrala „zrelije“. Taj razlog prepisuje odrastanju u problematičnoj porodici, a posebno ističe trenutak kada je otkrila da joj je otac upućivao poruke drugoj ženi, te kako je varao njenu majku. Njena majka je izbjegavala govor o toj temi, a Ajfon je uvijek pokušavala da ispravi njihov odnos.

 

Takvi događaji naveli su Tijanu da se što prije osamostali. Jedina podrška u tom periodu bili su njen brat Vladimir, koji ne privlači medijsku pažnju i vodi dosta mirniji život, kao i njena majka Slavica koja je po zanimanju vaspitačica.

 

Njen otac Đorđe koji se bavi poljoprivredom, bio je neko od koga je očekivala najveću potporu u teškom životnom periodu. Tijana je često i kao djevojčica pomagala porodici u poslovima kao što su uzgoj voća i povrća, briga o životinjama i slično, ali to nije ono o čemu je Tijana maštala, pa je odlučila da sama kreira svoju stvarnost privlačenjem medijske pažnje na sebe i na taj način stekne potrebnu poplarnost kako bi sebi obezbijedila prihod novca.

 

U rodnom mjestu nije mogla da taj cilj ispuni, pa se s 18 godina preselila u Beograd sama.

 

U namjeri da se osamostali i opravda podršku roditelja za tim potezom, zaposlila se u solarijumu u Zemunu, a nakon toga i u jednom butiku.

 

Njeno ponašanje po ulasku u reality program pratili su brojni mediji, a burne rasprave sa ostalim učesnicima istakle su je među najpopularnije igrače. Nakon tog angažmana pokušala je i da se na sceni pojavi i kao pjevačica, a u tome su joj pomogle kolege srbijanske estrade.

 

U želji da zaštiti majku od oca, često je pozamljivala novac.

 

Važi za djevojku koja se ne odvaja od svog mobitela, slikanja i objavljivanja statusa na društvenim mrežama, stoga i ne čudi pomenuti nadimak zbog kojeg je ostala prepoznatljiva duže vrijeme na medijskoj sceni.

 

Kako Tijana Ajfon vrši dogovor za posao?


"Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile se. Uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 eura po danu. Znači 2800 eura. Ako ti je merak može i 3000 da zaokružiš. Pošalji pola na ruke kad dođemo", stoji u poruci koju je putem Vibera proslijedila klijentu.

 

tijana-ajfon-prepiska

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI