FOTO/ Otkrivena u velikoj akciji u BiH

Ko je manekenka koja je bila sa Tijanom Ajfon u čamcu: Ljubila Balaševićevog sina, ali i...

Lifestyle 28.05.20, 13:50h

Ko je manekenka koja je bila sa Tijanom Ajfon u čamcu: Ljubila Balaševićevog sina, ali i...
Sofija je 2014. godine bila u emotivnoj vezi sa Aleksom Balaševićem, sinom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića

 

Srbijanska starleta Tijana Ajfon uhapšena je noćas kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na žurku. Jedna od njih je i Sofija Gačić za koju su ranije srrpski mediji pisali da je navodno bila u vezi sa Slobom Radanovićem i Aleksom Balaševićem, sinom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića i bivšim dečkom Katarine Grujić, Nemanjom Buhom.

 

Iako se danas našla u centru medijske pažnje zbog hapšenja, o Sofiji Gačić mediji nisu prestajali da bruje nakon što je paparaco Hit Informera navodno fotografisao nju u društvu pjevača Slobe Radanovića kako izlazi iz njegovog stana zbog čega su tada pokrenute spekulacije o tome da su njih dvoje u emotivnoj vezi.

 

sofija-gacic-1

 

“Molim vas, ne želim da dajem nikakve izjave. Jedino što mogu da kažem je da je Sloba fin i pažljiv dečko”, istakla je zagonetno lijepa manekenka tada za Informer.

 

Prema pisanju istog lista, Sofija je 2014. godine bila u emotivnoj vezi sa Aleksom Balaševićem, sinom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića.

 

sofija-gacic

 

Njihova navodna veza ipak nije uspjela da se održi jer je ljepotica živjela na relaciji Srbija-Turska, što je mladom Balaševićevom nasljedniku navodno smetalo.

 

aleks-balasevic

 

Osim toga, Gačić je navodno bila u emotivnoj vezi i sa Nemanjom Buhom, bivšim dečkom Katarine Grujić.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI