FOTO/ Fatalna po muški rod

Kćerka folk pjevača zavela pola estrade: Evo s kojim frajerima je sve bila prije Damira Džumhura!

Showbizz 15.01.20, 19:40h

Kćerka folk pjevača zavela pola estrade: Evo s kojim frajerima je sve bila prije Damira Džumhura!
Helena se još 2012. godine upustila u emotivnu vezu sa tatinim kolegom Jocom Stefanovićem

 

 

Helena Topalović, kćerka follk pjevača Milana Topalovića Topalka, fatalna je po muški rod. Pogotovo po muškarce koji se bave javnim poslom.

 

No, krenimo redom.

 

Helena se još 2012. godine upustila u emotivnu vezu sa tatinim kolegom Jocom Stefanovićem. Helena i Joca imali su podršku njenog tate, ali godinu dana kasnije riješili su da se raziđu.

 

helena-topalovic-1

 

Kako se pisalo, obaveze su ih odvojile. Joca je ima mnogo tezgi, a Helena je morala dosta da uči, pošto je tada pohađala školu.

 

Atraktivna kćerka pjevača 2015. godine smuvala se, kako se pisalo, sa tadašnjim voditeljem Vladimirom Stanojevićem, piše beogradski pulsonline.rs. To se dogodilo nekoliko mjeseci nakon njegovog skandala sa bivšom vjerenicom Ana Marijom Žujović. Njih dvoje su, navodno, krili vezu, a Vladimir je Helenu tokom kratkotrajne romanse vodio na putovanje u Italiju.

 

helena-topalovic

 

Godinu dana kasnije Helena je osvojila još jednog tatinog kolegu i to Slobu Vasića. Njihova emotivna veza bila je burna budući da se pričalo da su se na jednom zimovanju svađali i tukli. Nije ni bila dugog vijeka, poslije samo sedam mjeseci riješili su da svako krene svojim putem.

 

helena-topalovic

 

Kao razlog raskida veze navodilo se to što je Sloba Heleni pronašao ljubavnu prepisku sa političarem i učesnikom "Parova" Aleksandrom Požgajem.

 

Samo nekoliko mjeseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvijezdom "Granda" - Milošem Vujanovićem, koji je danas oženjen Zlatom Aranđelović, kćerkom Zorice Brunclik.

 

Fotografije Heleninih momaka možete pogledati OVDJE.

 

Međutim, oni su tvrdili da su samo prijatelji.

 

(Pulsonline.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI