Priča je i njega pogodila

Dragan Marinković Maca je, kao samohrani otac, očitao lekciju Severini i Popoviću: 'Dijete je tu najgore prošlo'

Showbizz 02.12.19, 12:09h

Dragan Marinković Maca je, kao samohrani otac, očitao lekciju Severini i Popoviću: 'Dijete je tu najgore prošlo'
Djeca današnja sazrijevaju brzo, saznaju sve preko društvenih mreža, saznaju za sva ta pisma, za sve, izjavio je Maca

 

 

Glumac Dragan Marinković Maca gostujući u emisiji “Premijera vikend specijal” dotakao se slučaja Severine Kojić, pa kao samohrani otac istakao da smatra da je “dijete tu najgore prošlo”, jer prolazi kroz traume.

 

Podsjetimo, pjevačica je sredinom prošle sedmice izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji će od sada živjeti sa ocem Milanom Popovićem.

 

- Malo prije ste vas dvoje imali temu, između Severine i Milana. Ja ljude ne poznajem, ali najgore je tu prošlo dijete. Treba ulaziti u vezu ili u brak sa civilizovanim ljudima, ide ide, ne ide pa-pa, nema potrebe ni za sudovima, ni socijalni radnici. Neću dublje da ulazim u tu temu jer sam ja samohrani otac, pa imam neke svoje druge razloge za i protiv. Najbitnije je da sa partnerom, ako već imaš plod ljubavi, to dijete, ako se taj odnos već završio, da porazgovarate kao dvoje odraslih, civilizovanih ljudi i dogovorite se bez tih ustanova. Dijete prolazi kroz traume, ovo što se događa nije dobro. Djeca današnja sazrijevaju brzo, saznaju sve preko društvenih mreža, saznaju za sva ta pisma, za sve – izjavio je Maca.

 

(Espreso.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI