Od 11. do 14 aprila

U Zetri otvoren međunarodni sajam 'Sarajevo4walls'

Biznis Klub 11.04.19, 14:05h

U Zetri otvoren međunarodni sajam 'Sarajevo4walls'
Na sajmu izlažu Standard Furniture, Bellona, Inside by Ećo, Wood Team, Drvni klaster Hercegovine, Natuzzi i mnogi drugi

 

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije "Sarajevo4walls", koji se već treću godinu zaredom održava od 11. do 14 aprila, otvoren je danas u sarajevskoj Zetri.

 

Na najvećem sajmu ove vrste u Bosni i Hercegovini proizvode i usluge predstavit će više od 100 izlagača iz Bosne i Hercegovine i inostranstva. Izlagači se predstavljaju sa širokim asortimanom namještaja, bijele tehnike te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera, saopćeno je od organizatora sajma.

 

Na sajmu izlažu Standard Furniture, Bellona, Inside by Ećo, Wood Team, Drvni klaster Hercegovine, Natuzzi i mnogi drugi.

 

U sklopu sajma sutra u 19.00 sati bit će održana i panel diskusija na kojoj će učešće uzeti eminentni stručnjaci iz domena arhitekture, drvne industrije, obrazovanja i poslovanja.

 

Specijalna komisija će dodijeliti nagrade nejsupješnijim izlagačima za inovativnost, dizajn i funkcionalnost proizvoda, te uređenje sajamskog prostora.

 

Sajam će imati humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju putem TV emisija "Roditeljska kuća" i "Ispuni mi želju". Model prikupljanja sredstava će biti realiziran  kroz naplatu simbolične ulaznice od 2 KM.

 

Također, tokom sajma će biti organizirane i razne pogodnosti i sniženja,  te mnogi drugi sadržaji.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI