Dok Jelena i Ognjen bljuju vatru

A šta na sve ovo kaže Duško Tošić: Srpski fudbaler oglasio se kratko i konkretno

Showbizz 15.01.19, 10:34h

A šta na sve ovo kaže Duško Tošić: Srpski fudbaler oglasio se kratko i konkretno
Nekoliko dana unazad na društvenim mrežama pojavljuju se informacije i spekulacije o aferi i tajnoj vezi Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa, a nakon istih društvene mreže preplavile su gole i eksplicitne fotografije pjevačice

 

Očigledno iznerviran zbog afere svoje supruge Jelene Karleuše sa Ognjenom Vranješem, oglasio se Duško Tošić i najoštrijim tonom uputio poruku koja je namijenjena evidentno fudbaleru Anderlechta.

 

Nakon spornih fotografija koje su preplavile društvene mreže prvo se Karleuša oglasila zvaničnim saopštenjem, a onda je progovorio i njen suprug.

 

Nekoliko dana unazad na društvenim mrežama pojavljuju se informacije i spekulacije o aferi i tajnoj vezi Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa, a nakon istih društvene mreže preplavile su gole i eksplicitne fotografije pjevačice.

 

Ovim povodom u kratkoj ekskluzivnoj izjavi oglasio Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić.

 

- Šta da kažem, bićemo još jači, a go*na neka kenjaju - kratko je rekao Tošić.

 

Inače, nakon Jeleninih eksplicitnih fotografija pjevačica je kupila kartu i odmah se uputila na aerodrom, odakle je otputovala kod Duška u Kinu.

 

Podsjetimo, Jelena se nakon spornih fotografija oglasila zvaničnim saopštenjem u kojem tvrdi da na većini fotografija nije ona.

 

- Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sljedeće: na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja i riječ je o fotomontaži koju svako malo vještiji sa kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Apelujem na medije i ljude sa društvenih mreža da ne učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati - istakla je pjevačica.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI