FOTO&VIDEO/ Srpski medij potpuno 'razgolitio' pjevačicu

Stvari su otišle daleko, procurile eksplicitne fotografije Jelene Karleuše: Šaputanja iz kreveta s Ognjenom Vranješom

DEPO PLUS 14.01.19, 18:36h

Stvari su otišle daleko, procurile eksplicitne fotografije Jelene Karleuše: Šaputanja iz kreveta s Ognjenom Vranješom
Kurir je objavio eksplicitne fotografije, kojima još nije potvrđena autentičnost, a na kojima se vidi i jelena Karleuša i Ognjen Vranješ. Fotografije su navodno nastale tokom razgovora putem Fejs tajma, a tokom razgovora urađen je printskrin

 

Već danima spekuliše se kako internetom kruže fotografije potpuno gole Jelene Karleuše, koje je pjevačica navodno slala kolegi svog supruga Duška Tošića.

 

I sam Ognjen Vranješ je preko medija zaprijetio Jeleni da ako ga bude pominjala u javnosti u negativnom kontekstu, on će se "braniti" kompromitujućim fotografijama koje navodno posjeduje, a koje joj neće nimalo ići u prilog.

 

Kurir je sada došao u posjed tih fotografija, kojima još nije potvrđena autentičnost, a na kojima se vidi i Ognjen Vranješ. Fotografije su navodno nastale tokom razgovora putem Fejs tajma, a tokom razgovora urađen je printskrin.

 

Veliki skandal se isprva dogodio na Božić, kada se pročulo da se pjevačica i fudbaler razvode zbog poruka, zbog kojih je Duško Jeleni navodno i oduzeo mobilni telefon. Par je brzo demantovao ove navode.

 

Kurir je objavio ekskluzivne fotografije potpuno gole JK, koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu.

 

Sem toga, njih dvoje vide se u romantičnoj šetnji Akropoljem u Atini.

 

Fotografije i video možete pogledati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI