U SUSRET 22. SFF-U

Vruća zabava nakon filmova: Sarajevsko after film od 12. do 20. avgusta u Domu mladih

DEPO CLUBBING 09.08.16, 11:43h

Vruća zabava nakon filmova: Sarajevsko after film od 12. do 20. avgusta u Domu mladih
Kao poseban doprinos promociji kulturnih vrijednost naše zemlje, povodom SFF-a, Sarajevska pivara je osmislila i proizvela ograničenu seriju limenke Sarajevsko film, te Sarajevsko u nepovratnim bocama 0,33 l s etiketama na kojima su plakati domaćih filmova, što predstavlja poseban doprinos promociji bh. kinematografije

 

Sarajevska pivara d.d. novi je ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala, čime je njen najpoznatiji brand, Sarajevsko, postao prvi domaći pivarski brand koji je sponzor SFF-a. Tokom Festivala, Sarajevsko je pokrovitelj mnogobrojnih koncerata i muzičkih evenata u posjećenijim ugostiteljskim objektima u Sarajevu.
 

„Ekskluzivno sponzorstvo SFF-a za nas predstavlja podršku projektu koji doprinosi kvalitetu života građana, promovira našu zemlju  u inostranstvu, i već godinama predstavlja Sarajevo kao centar kulturnih događaja. Praktično svake večeri tokom trajanja SFF-a imamo organiziran program, i osmislili smo ga  tako da je dostupan svima. Planiramo da tokom SFF-a mnogo ulaznica i pozivnica besplatno podijelimo ljubiteljima Sarajevskog. Želimo da što je moguće više građana Sarajeva i njihovih gostiju osjeti dio festivalskog atmosfere,“ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer-Liçin.


Serija koncerata pod nazivom „SARAJEVSKO AFTER FILM“ bit će održana u Domu mladih  u Skenderiji, među kojima su i koncerti Bajage i Instruktora, u subotu 13. augusta, i Hladnog piva, u petak, 19. augusta, a planirani su i nastupi mnogobrojnih DJ-eva. Sarajevsko na ovim koncertima časti sve svoje ljubitelje, pa će cijena točenog piva 0,33 l biti 2 KM. Sarajevsko je sponzor i koncerata Zabranjenog pušenja i Konvoja u Cinemas Sloga Sarajevo.


Kao poseban doprinos promociji kulturnih vrijednost naše zemlje, povodom SFF-a, Sarajevska pivara je osmislila i proizvela ograničenu seriju limenke Sarajevsko film, te Sarajevsko u nepovratnim bocama 0,33 l s etiketama na kojima su plakati domaćih filmova, što predstavlja poseban doprinos promociji bh. kinematografije.

 

sarajevsko-film


Program Sarajevsko after film od 12. do 20. avgusta u Domu mladih


Svi koncerti, i u sali i u amfiteatru Doma mladih, počinju u 23.45.


PETAK 12.08.
AMFITEATAR
Petar Dundov, Haris Laus, Atonic, WeedranSharky b2b Focho


SUBOTA 13.08.

DOM MLADIH SALA
Predgrupa: Lopov Jack

BAJAGA
Start 00:45

AMFITEATAR
NKV Klemens,
DJ Enis + Resident DJs


NEDELJA 14.08.

AMFITEATAR
Psihodelična nedjelja: Semra, Tilawa Project, Weedran + Kolor Kultura)

 

PONEDELJAK 15.08.

AMFITEATAR
Koncert  Strava Škola
 +Stoposto+ Said5 & Pickpocket + Resident DJs


UTORAK 16.08.

AMFITEATAR
Warm UP: Etisson Hardcase Band
BASHESKIA & EDWARD EQ (Basheskia pocinje u 01:00h)
+ Hybrid Live
+ Residents DJs


SRIJEDA 17.08.

AMFITEATAR
Koncert Skroz
+ NKV Klemens+ Resident
DJs


PETAK 19.08.

DOM MLADIH SALA
Predgrupa: Leftovers

Hladno Pivo
Start: 00:45


SUBOTA 20.08.

AMFITEATAR
Mili Sefic, El Mano,
Focho, Hator, Sharky
Weedran   

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI