Nabavite karte na vrijeme

DJ Tomcraft u Sarajevu 16. oktobra

DEPO CLUBBING 03.10.15, 11:09h

DJ Tomcraft u Sarajevu 16. oktobra
Tomas Brunker poznatiji kao DJ Tomcraft, jedan od najboljih svjetskih DJ-eva, na radost svih ljubitelja elektronske muzike 16. oktobra nastupit će u sarajevskom klubu Cinemas Sloga

 

Ovaj njemački producent i majstor DJ- inga široj javnosti  poznat je po hitu "Loneliness", kojim je 2002. godine za samo nedjelju dana osvojio mnoge svjetske muzičke top liste.

 

Uslijedili su hitovi "Prosac", "Overdose", "Tell Mummy" i "Silence" te brojni nastupi pred rekordnim brojem posjetilaca, što je bio slučaj na Love Paradeu u Berlinu kada je zabavljao 1,3 miliona ljudi.


Tokom svoje dvadesetogodišnje karijere Tomcraft je prošao kroz različite muzičke pravce, od trance preko electro housea do progressive housea. 

 

tomcraft-plakat


Svoj posljednji album "20 years" je objavio u martu 2012. godine, a sa njega su se izdvojili hitovi "Noyz" i "Like a Roller". Uz sve uspjehe i blistavu karijeru osnovao je i vlastiti label "Great Stuff Recordings" da bi pomagao mladim umjetnicima elektronske muzike u izgradnji karijere.


Uz ovog fantastičnog DJ- a nastupit će sarajevski DJ-evi Papa S, DJ Focho te Dizzy Dee. Cijena karata u pretprodaji je 10 KM, na dan nastupa 15 KM, dok je cijena za VIP 40KM.


Karte će biti u prodaji od ponedeljka 5. oktobra, a moći će se nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima: biletarnica BKC-a, prodajno mjesto Ferhadija, Club Sloga i plato Skenderija.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI