AFTER PARTY

Nakon koncerta u Domu mladih, članovi grupe S.A.R.S. družit će se s fanovima u klubu Cinemas Sloga

DEPO CLUBBING 02.06.15, 10:36h

Nakon koncerta u Domu mladih, članovi grupe S.A.R.S. družit će se s fanovima u klubu Cinemas Sloga
Popularni beogradski bend S.A.R.S. (Sveže amputirana ruka Satriania), održaće koncert u petak, 5. juna u sarajevskom Domu mladih, a dobro raspoloženje nakon nastupa ponijeće sa sobom na after party koji će se održati u klubu CINEMAS SLOGA


Fanovi će imati priliku da se druže sa članovima benda koji nam svaki put uz veliki broj dobro znanih hitova donose nevjerovatnu energiju.

 

Podsjećamo vas da ulaznice za koncert u Domu mladih možete još uvijek nabaviti po promo cijeni od 12,00 KM, a nakon isteka ovog kontingenta, ulaznice će se moći nabaviti u pretprodaji po cijeni od 15,00 KM, uključujući i dan koncerta.

 

PRODAJNA MJESTA:

- Plato Skenderija

- Biletarnica BKC-a

- kupikartu.ba

 

OSTAO JE MALI BROJ PROMO ULAZNICA


Ostao je mali broj promo ulaznica po 12,00 KM za koncert popularne beogradske grupe S.A.R.S. koji će se održati u sarajevskom Domu mladih u petak, 5. juna.


Nakon što se rasproda promo kontingent, u prodaji će biti ulaznice po cijeni od 15,00 KM koje će se moći kupiti i na dan koncerta.


Upozoravamo da ne kupujete ulaznice kod uličnih preprodavača već isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima (plato Skenderija, blagajna BKC i kupikartu.ba) i time izbjegnete svaku mogućnost da budete prevareni.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 

BLIN
KOMENTARI