Održali obećanje

Veliki koncert u Sarajevu: S.A.R.S. u Skenderiji 5. juna

DEPO CLUBBING 16.03.15, 11:01h

Veliki koncert u Sarajevu: S.A.R.S. u Skenderiji 5. juna
Članovi benda S.A.R.S. vjernim su fanovima tokom posljednjeg nastupa u Sarajevu dali obećanje da će naredni koncert održati u znatno većoj dvorani, a upravo sada je pravi trenutak da sa vama podijelimo informaciju kada će svoje obećanje i ispuniti

 

 

 

Još jedan u nizu spektakularnih koncerata, popularni beogradski bend S.A.R.S. (Sveže amputirana ruka Satriania), održaće 5. juna u dvorani Mirza Delibašić u sarajevskoj Skenderiji. Pored nesvakidašnje energije i dobrog raspoloženja koje zarazno šire na publiku, ovog puta donose nam još nešto... 

 

Uz brojne hitove sa prva četiri albuma, među kojima je teško izdvojiti 'favorita', sarajevska publika će imati priliku uživo čuti i pjesme sa novog, nedavno objavljenog albuma. Peti studijski albuma pod naslovom 'Proleće', objavljen 8. marta, sadrži devet novih pjesama, koje možete poslušati na youtube kanalu ovog benda. 

 

sars-dom-mladih-2

 

Podsjećamo da je za posljednji sarajevski nastup S.A.R.S.-a, održanog krajem prošle godine Domu mladih vladalo nezapamćeno interesovanje. Tome u prilog ide i činjenica da su karte u ruke fanova dospijevale brzinom svjetlosti te da je pronaći ulaznicu, i to danima prije koncerta, bilo ravno čudu. 

 

Kako ne biste ostali bez svoje ulaznice predlažemo da pratite novosti Sarajevo diska u narednim danima, kada će biti objavljeno više informacja o datumu puštanja karata u prodaju, njihovim cijenama te prodajnim mjestima.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI