VIDEO/ ŠOKANTNO: NOVE BLUDNE RADNJE BLUDNOG VASILIJA (18+)

Na internetu procurio još jedan kontroverzni snimak vladike Kačavende kako oralno zadovoljava mladića

Arhiva 20.06.13, 11:49h

Na novom snimku koji je procurio na internet vidi se kako bivši vladika Vasilije Kačavenda ima oralni seks s mladićem A.R.

Vladika Kačavenda i nepoznati mladić

U prvom dijelu snimka vladika Vasilije se ljubi sa mladićem u usta, dok poslije preovladavaju scene ispod tuša, piše Telegraf.rs.

Na internetu se pojavio novi snimak vladike Kačavende u bludnoj radnji sa mladićem, a na snimku se vidi kako vladika oralno zadovoljava A.R. koji se prethodno pojavljivao na snimku u kome se ljubi sa vladikom Vasilijem.

Vladika Vasilije tvrdi da se nije ljubio sa A.R. i da je to njegov dvojnik, a mladić mu je poručio da mu to kaže u oči ako smije.

Novisnimak koji je ekskluzivno preneo Press.rs je kompilacija nekoliko scena od velikog snimka koji posjeduje A.R.

U izjavi za Telegraf.rs A.R. priznaje da je skrivenom kamerom snimao sebe i Kačavendu i da je odlučio da pokaže istinu o vladici Vasiliju.

- Nije tačno da je u pitanju dvojnik. Kod Vladike Vasilija sam odlazio nekoliko puta u njegov dvor u Bijeljini, a ovaj snimak sam napravio krišom, kako bih imao dokaz u slučaju da mi se zbog ovoga sa Kačavendom nešto dogodi, kaže A.R. (identitet poznat redakciji).

U prvom dijelu snimka, vladika Vasilije se ljubi sa mladićem u usta, dok poslije preovladavaju scene ispod tuša. Pred kraj samog snimka jasno se vidi oralni seks.

U nastavku pogledajte kako vladika Vasilije Kačavenda oralno zadovoljava mladića A.R.


My Movie12345 by f100005264733262

(Telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/kr)