VIDEO/ UZDASI I ŠAPUTANJA U 'SVETOM' KREVETU

Kačavenda ljubi maloljetnika: Procurio novi snimak bludnog vladike!

Arhiva 21.05.13, 14:16h

Do Kačavende sam došao preko prijatelja koji je organizovao druženja i koji mi je vladiku predstavio kao svetog čovjeka. Taj prijatelj me je nagovorio i onda kad sam htio da odustanem, on me je zaplašio. Krenulo je tako da me je prvo upoznao s njim. Nazvao me je jednom prilikom i rekao “Evo me u Bijeljini, mogli bismo kod vladike da ga upoznaš...” – počinje svoju ispovijest A.R. za srbijanski Telegraf

Kačavenda ljubi maloljetnika

 

Redakcija Telegrafa došla je u posjed do sada neobjavljenog snimka na kome se jasno vidi vladika Vasilije Kačavenda kako se ljubi i mazi sa A.R. koji je prema saznanjima Telegrafa u vrijeme nastanka ovog snimka bio maloljetan. Kao što se vidi na snimku, “akcija” se desila u dvoru vladike Vasilija Kačavende u Bijeljini, a Kačavenda na početku snimka sjedi i priča sa mladićem. Poslije toga počinju strasno da se ljube i grle

A.R. odlučio je da progovori o svom iskustvu sa vladikom Vasilijem:

- Do Kačavende sam došao preko prijatelja koji je organizovao druženja i koji mi je vladiku predstavio kao svetog čovjeka. Taj prijatelj me je nagovorio i onda kad sam htio da odustanem, on me je zaplašio. Krenulo je tako da me je prvo upoznao s njim. Nazvao me je jednom prilikom i rekao “Evo me u Bijeljini, mogli bismo kod vladike da ga upoznaš.” – počinje svoju ispovijest A.R.

Dogovor o snimanju vladike u akciji

A.R. kaže kada je već bio upleten u mrežu iz koje nije mogao da se izvuče, prijatelj mu je predložio da snime vladiku kako bi mogli da ga ucjenjuju.

- Prijatelj koji me upleo u cijelu priču sa Kačavendom dao mi je sat i rekao da ga snimim i da ćemo tako ucjenjivati vladiku. Ja sam ga pitao da li je lud, da možemo obojica izgubiti glavu radi toga. On mi je rekao da je sad, kad sam upao u sve to, kasno, da nema nazad – priča A.R.

Kako je vladika vrbovao mladiće

- Ne znam da li je još mladića bilo, nisam to vidio, ali pretpostavljam da su ih kao i mene navlačili. Prvo da upoznaju vladiku, da ih izgotivi poklonima i pričama kako će im obezbjediti život, da je mnogo moćan, da ima veze za sve (škole, fakultete, poslove). Ja nisam od vladike ni tražio novac niti sam dobio, jer se to desilo jednom, ali sam čuo od čovjeka koji mu dovodi mladiće da je galantan, da je pravi ‘džek’ – završava svoju priču A.R.

(Telegraf.rs./DEPO/BLIN/av)