ko će umjesto tanovića

Željko Komšić podržao Muamera Bandića za načelnika općine Novo Sarajevo: 'Situacija nikad nije bila teža'

Front 18.09.24, 18:42h

Željko Komšić podržao Muamera Bandića za načelnika općine Novo Sarajevo: 'Situacija nikad nije bila teža'
Komšić, koji je nekada i sam bio načelnik ove općine, u razgovoru s Bandićem je tom prilikom kazao da živi u Novom Sarajevu dugo i da situacija nikada nije bila teška kao što je danas

 

 


Član Predsjedništva BiH i predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić danas se sastao s kandidatom Stranke za BiH za načelnika općine Novo Sarajevo Muamerom Bandićem.


Predsjednik DF-a Komšić je kandidatu za načelnika Bandiću dao punu podršku s nadom da će, ukoliko dobije podršku građana, promijeniti trenutno loše stanje u Novom Sarajevu.


Komšić, koji je nekada i sam bio načelnik ove općine, u razgovoru s Bandićem je tom prilikom kazao da živi u Novom Sarajevu dugo i da situacija nikada nije bila teška kao što je danas. Ukazao je da su potrebne ozbiljne promjene u organizacijskoj kulturi i načinu rada kako bi se Općina Novo Sarajevo vratila na pravi kolosijek i bila istinski servis građana.


Naglasio je važnost posvećenosti općinskoj upravi i potrebama građana, te od Bandića zatražio da se, ukoliko dobije mandat, maksimalno posveti unapređenju općinskih usluga i servisa, realizaciji obećanih projekata i vraćanju općinske administracije građanima.

 

bandic-komsic-1


Kandidat za načelnika Općine Novo Sarajevo Muamer Bandić se zahvalio predsjedniku DF-a Komšiću na podršci, te istakao svoju spremnost da odgovori potrebama građana i pokrene vitalne projekte koji će značajno poboljšati kvalitet života lokalnih zajednica u Novom Sarajevu.


- Danas sam dao obećanje predsjedniku Komšiću, a obećao sam i građanima da ću biti načelnik koji okuplja i povezuje ljude, kako bismo Novo Sarajevo gradili kao naš zajednički dom. Jedina prava promjena nije puki slogan već vizija razvoja sa konkretnim projektima, koju ćemo realizirati zajedničkim snagama, kako bi od naše općine napravili mjesto ugodnog življenja - rekao je Bandić, te se još jednom zahvalio predsjedniku Komšiću, Demokratskoj fronti, te strankama SDA i NES-u na konkretnoj podršci u kampanji za načelnika Općine Novo  Sarajevo. 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI