stigla reakcija

Vučić poručio Bećiroviću i Helezu: Vi se bavite rezolucijama i dronovima, a Srbija će...

Front 06.07.24, 14:42h

Vučić poručio Bećiroviću i Helezu: Vi se bavite rezolucijama i dronovima, a Srbija će...
Pravimo drugačiju, moderniju, bogatiji Srbiju, posebno jug naše zemlje, poručio je Vučić

 

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Denisu Bećiroviću i Zukanu Helezu "da se bave rezolucijama i dronovima, a Srbija će prugama, putevima i privrednim rastom".

 

- Neka se oni bave rezolucijama i dronovima, a mi ćemo prugama, putevima i rastom Srbije, rekao je Vučić novinarima u Nišu gdje je danas obišao pripremne radove i prisustvovao ceremoniji početka izgradnje željezničke obilaznice oko Niša.

 

- Ovdje se danas piše historija. Mijenjamo lice Srbije. Pravimo drugačiju, moderniju, bogatiji Srbiju, posebno jug naše zemlje, poručio je Vučić. 

 

Podsjećamo, predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović je prilikom nedavne posjete Rimu predložio predsjedniku parlamenta Italije Lorencu Fontani da italijanski poslanici usvoje rezoluciju kojom bi podržali nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet BiH, a ministar odbrane BiH zukan Helez je objavio je na društvenim mrežama snimak drona, uz poruku da je to najbolji penicilin za "razdruživanje RS i FBiH", nakon poziva za "mirno razdruživanje" iz manjeg bh. entiteta. 

 

 

(DEPO PORTAL/af)

 

BLIN
KOMENTARI