PROVALA U KOMPANIJU

Filmska pljačka u BiH: Lopovi odnijeli cijeli sef s novcem i dokumentima, pljačku izveli sa ljestvama!

Hronika 05.07.24, 19:15h

Filmska pljačka u BiH: Lopovi odnijeli cijeli sef s novcem i dokumentima, pljačku izveli sa ljestvama!
Prema nezvaničnim informacijama, razbojnici su pljačku izveli sa ljestvama koje su otuđili sa vozila iz jedne Mjesne zajednice u Bugojnu. Te su ljestve pronađene na licu mjesta gdje je pljačka izvršena

 

 


Više neidentifikovanih osoba izvelo je pljačku u jednoj bugojanskoj firmi. Kako je saopšteno iz policije, ukaredn je sef u kojem je bilo 20.000 KM, ali i bitni dokumenti.


Pljačka se dogodila jučer oko 7:15 sati u mjestu Čipuljić. Ukraden je metalni sef u kojem su osim novca bile i potvrde o vlasništu motornih vozila kao i kartice vozača iz firme.


- Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije, koji su u saradnji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti - kazao je za portal Bugojno Danas, glasnogovornik MUP-a SBK Hasan Hodžić.


Prema nezvaničnim informacijama, razbojnici su pljačku izveli sa ljestvama koje su otuđili sa vozila iz jedne Mjesne zajednice u Bugojnu. Te su ljestve pronađene na licu mjesta gdje je pljačka izvršena.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI