Ponovo u politici

Abdulah Iljazović, kod kojeg je 'gram uvijek bio gram', opet promijenio stranku

Front 05.07.24, 08:53h

Abdulah Iljazović, kod kojeg je 'gram uvijek bio gram', opet promijenio stranku
Ovoga puta šansu je odlučio potražiti u brčanskom ogranku Naše stranke, a što je potvrđeno i na njihovom Facebooku

 

 

Abdulah Iljazović, aktuelni zastupnik u Skupštini Brčko distrikta, poznat po rečenici da je kod njega "gram uvijek bio gram", ponovo je promijenio dres, piše Faktor.

 

Iljazović, nekada član NiP-a, u februaru prošle godine prešao je u Stranku za BiH. Tada su pojedini mediji objavili kako je "SBiH spremna Iljazovića kandidirati za gradonačelnika Brčkog".

 

Po svemu sudeći, od te priče nema ništa, te je Iljazović, ponovo odlučio promijeniti jato.

 

Ovoga puta šansu je odlučio potražiti u brčanskom ogranku Naše stranke, a što je potvrđeno i na njihovom Facebooku.

 

- Abdulah Iljazović, dugogodišnji prijatelj našeg lokalnog ogranka, već je prethodno, 2022. godine, tokom općih izbora, pružio otvorenu podršku Našoj stranci u Brčkom. S velikom radošću obavještavamo javnost da nastavljamo ovo prijateljstvo na formalniji način, jer je gospodin Iljazović sada i zvanično postao dio naše porodice.
Ovo značajno pojačanje u našim redovima dolazi u ključnom trenutku pred predstojeće lokalne izbore koji će se održati u oktobru ove godine. Pridruživanje gospodina Iljazovića predstavlja ne samo jačanje naše organizacije, već i potvrdu da je Naša stranka prirodno okruženje za mlade ljude koji žele aktivno učestvovati u političkom životu i doprinositi razvoju zajednice - saopćili su.

 

Abdulah Iljazović javnosti je poznat po tome što je nakon njegovog ulaska u politiku obznanjeno da mu biografiju krasi optužnica za dilanje marihuane koju je protiv njega brčansko Tužilaštvo podiglo 2017 godine.

 

Iljazović je to tada i potvrdio na društvenim mrežama saopćivši da je kod njega kao dilera "gram uvijek bio gram".

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI