Uručen i prvi otkaz

Afera "avion": Vučić bijesan jer je reprezentacija putovala hrvatskim avionom, koliko je koštao let?

Sport 01.07.24, 20:25h

Afera
Mediji u Srbiji pišu da će Dragan Stojković Piksi dobiti otkaz nakon bolnog razočarenja, a otkaz je uručen generalnom sekretaru FSS, Jovanu Šurbatoviću, kome je presudila afera avion

 

 

Fudbalska reprezentacija Srbije ispala je sa Evropskog prvenstva nakon grupne faze, a odmah nakon toga na površinu je počeo isplivavati prljavi veš.

 

Mnogo bure podigao je potez Fudbalskog Saveza Srbije zbog leta u hrvatskom avionu. Reprezentativci Srbije su na Euro u Njemačku putovali avionom hrvatske kompanije, to sve pred očima Aleksandra Vučića koji je bio izrazito razočaran ovim potezom tamošnjeg Saveza.

 

Kako je pišu tamošnji mediji Fudbalski savez Srbije let od Beograda do Minhena platio je nešto manje od 100.000 KM (48.500 eura). Telegraf navodi da je bila cijena za jedan smjer jer su se fudbaleri u Beograd vratili domaćom kompanijom Air Serbia.

 

Mediji u Srbiji pišu da će Dragan Stojković Piksi dobiti otkaz nakon bolnog razočarenja, a otkaz je uručen generalnom sekretaru FSS, Jovanu Šurbatoviću, kome je presudila afera avion.

 

Sjednica Izvršnog odbora FSS očekuje se krajem naredne sedmice, kada bi trebalo da budu ozvaničene konkretne odluke, među kojima i Piksijeva smjena.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI