ISELILA IZ ZAJEDNIČKOG DOMA

'Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na...': Izvori otkrivaju razlog bračnog kraha Mate Rimca

Showbizz 28.06.24, 13:37h

 'Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na...': Izvori otkrivaju razlog bračnog kraha Mate Rimca
Katarina je ovih dana otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir

 

 


- Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci - kažu zagrebački izvori o razvodu para za Slobodnu Dalmaciju.


Katarina je ovih dana otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir.


- Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu - dodali su upućeni.


Mate Rimac se pojavio na predstavljanju svojih robotaksija u svom kampusu bez vjenčanog prstena na ruci. Vijest da se razvode objavljena je u utorak.


Nakon što je Slobodna Dalmacija nazvala Matu za komentar o razvodu, preusmjerio je poziv na svoju PR službu, iz koje su kratko rekli da ne komentiraju privatan život zaposlenika.


Katarina i Mate upoznali su se prije 17 godina u Livnu, odakle su oboje rodom. Upoznao ih je Matin rođak. Ljubav je planula deset godina kasnije, a vjenčali su se 2021.


Intimno vjenčanje pred matičarem s 30-ak uzvanika bilo je u Splitu u Vili Dalmaciji. Crkvena ceremonija uslijedila je dva mjeseca kasnije u Livnu. Nakon ceremonije vjenčanja zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri.


Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, pjesmu "Bademi i so". Goste je zabavljalo i "Zabranjeno pušenje".


Još u ožujku ove godine Rimac se pohvalio personaliziranim modelom Nevere na čijim se sjedalima isticalo K8 i M8 - kratice njihovih imena, Katarina i Mate. No, razlike u svjetonazoru očito su presudile njihovom braku, prenosi Slobodnu Dalmaciju.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI