folk zvijezda pod budnim okom medija

U kasnim noćnim satima: Dragana Mirković uhvaćena u tajnom susretu u Beogradu...

Showbizz 27.04.24, 11:30h

U kasnim noćnim satima: Dragana Mirković uhvaćena u tajnom susretu u Beogradu...
Sada ima razlog za radost - dobila je nagradu Sabora narodne muzike. Međutim, kako se spekuliše, ovo nije bio jedini razlog njenog dolaska u Srbiju

 

 

 

Razvod pjevačice danima je intrigirao javnost, a sada je Dragana Mirković u Beogradu sa posebnim razlogom, pišu srbijanski mediji.


Naime, folk zvijezda iznenadila je sve kada je objavila da se razvodi nakon 24 godine braka. Razloge nije navodila, ali je istakla da sa Tonijem već tri godine ne živi pod istim krovom.


Oni koji su joj bliski istakli su da pjevačica teško podnosi kraj braka, ali ona sada ima razlog za radost - dobila je nagradu Sabora narodne muzike.


Međutim, kako se spekuliše, ovo nije bio jedini razlog njenog dolaska u Srbiju. Sastala se sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem poslije predstave “Laž”, koju je preksinoć pratila iz publike. A razlog za njihov sastanak je saradnja koju će uskoro ostvariti i tiče se filma “Južni vetar 3”, prenosi Story.rs.


Oni su poslije predstave u Beogradskom dramskom pozorištu razgovarali dva i po sata, a tema njihovog razgovora bio je nastavak snimanja jednog od najgledanijih srpskih filmova.


Kako prenose tamošnji mediji, nastavak popularnog filma i serije snimaće se u pjevačicinom dvorcu Ebenfurt. Osim toga, Mirkovićeva im je ponudila svu pomoć i podršku, kako finansijsku, tako i što se tiče svega ostalog, pošto je poznato da pjevačica ima veliki broj prijatelja među uticajnim ljudima u austrijskoj prijestolnici.


Ovo nije prvi sastanak Dragane Mirković i popularnih glumaca, jer su oni prije izvjesnog vremena posjetili njen dvorac, u kome ih je ona ugostila sa članovima svoje porodice.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI