IMALA 41 GODINU

Sedam dana bila u komi: Umrla pjevačica iz susjedstva

Hronika 14.04.24, 18:27h

Sedam dana bila u komi: Umrla pjevačica iz susjedstva
– Plašim se da ću završiti kao moja majka. Ona je umrla u 49. godini, ja sada imam 41 – rekla je

 

Pjevačica Harijeta Simić (41), kojoj je umjetničko ime Harina, preminula je juče.


Harina je preminula u Smederevu u bolnici, a dugo se borila sa kancerom dojke. Ona je prije nedjelju dana pala u komu, a juče je preminula.


-Nakon operacije kada su mi odstranili dojku, išla sam na hemoterapije i rekli su mi da sam zdrava, međutim samo dva mjeseca nakon, otišla sam na kontrolu i ljekarka mi je pronašla metastaze na vratu – pričala je tada Harijeta. Odmah je uslijedila operacija, a Harijeta je nakon operacije iz nepoznatog razloga počela da kašlje i kašalj je bio sve gori, zbog čega je dobila antibiotike u ogromnim količinama.

 

– Ništa mi nije pomoglo, a onda sam otišla na snimanje pluća i pronašli su mi da su mi metastaze po cijelim plućima. Ja imam osjećaj kao da mi je tona na grudima, teško dišem – rekla je ona “Hype”, kojoj je majka umrla jer se nije izborila sa istom bolešću sa kojom se sama Harijeta bori.


– Plašim se da ću završiti kao moja majka. Ona je umrla u 49. godini, ja sada imam 41 – rekla je tada uplašena Simićeva.


– Sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest mjeseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne – rekla je tada za Telegraf.rs.

 

(Srpskainfo/DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI