PJEVAČICA SE OTVORILA

Lepa Brena otkrila koje je najluđe mjesto gdje je vodila ljubav: 'Boba je znao gubiti mečeve zbog mene'

Showbizz 11.04.24, 13:43h

Lepa Brena otkrila koje je najluđe mjesto gdje je vodila ljubav: 'Boba je znao gubiti mečeve zbog mene'
Otkrila je i koliko je novca najviše zaradila u jednom danu... Malo ću i smanjiti cifru... Eto, 150 hiljada. Prodaš kuću i zaradiš puta deset! Ili auto, tako... - odgovorila je Brena

 

 


 


Jedna od najpopularnijih pjevačica bivše Jugoslavije, Lepa Brena, nedavno je nastupila s kolegom Zdravkom Čolićem, a sada je u emisiji Ognjena Amidžića s gledateljima podijelila detalje o sebi, ali i svom braku s bivšim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem.


Kada ju je voditelj pitao koje je najneobičnije mjesto gdje je vodila ljubav, Brena je odmah imala spreman odgovor: "Pa, u autu."


Otkrila je i koliko je novca najviše zaradila u jednom danu.


- Malo ću i smanjiti cifru... Eto, 150 hiljada. Prodaš kuću i zaradiš puta deset! Ili auto, tako... - odgovorila je Brena, prenosi Mondo.

 

Podsjetimo, Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović godinama su u skladnom braku te su jedno drugome najveća podrška i u dobrim i u lošim trenucima. Kao kruna njihove ljubavi došli su sinovi Viktor i Stefan, a baš kao i svi drugi parovi, i u njihovom je braku ponekad bilo i trzavica.

 

lepa-brena-boba


- Normalno je da se događaju i usponi i padovi. Moraju se gledati prioriteti, ne vjerujem da će svaka nova ljubav biti trajna. Bolje dobar razlaz nego loš brak - komentirala je pjevačica i dodala da je Boba čovjek koji se profesionalno ostvario. 


- On voli život, voli porodicu, a ja volim pratiti nekoga i volim imati jaku ličnost pored sebe - objasnila je.


Također je otkrila da je zbog nje znao i gubiti teniske mečeve.


- Boba je gubio mečeve da bi se vidio sa mnom. To je nevjerojatno, ali on je tačno znao kad i gdje može izgubiti. Meni je bilo nevjerojatno da je on to želio, ali ipak je on čovjek profesionalac - otkrila je Brena.


(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI