Nije ih željela upoznati sa situacijom

Kate Middleton namjerno skrivala dijagnozu od Harryja i Meghan, a poznato je i zbog čega

Showbizz 26.03.24, 19:25h

Kate Middleton namjerno skrivala dijagnozu od Harryja i Meghan, a poznato je i zbog čega
Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kate odlučila sakriti svoju dijagnozu od Meghan i Harryja zato što im se ne može vjerovati

 

 

Prošle sedmice Kate Middleton iznenadila je javnost viješću da boluje od karcinoma. Iako se smatralo da će ova teška situacija zbližiti princa Williama i princa Harryja, čini se da do pomirenja između braće ipak neće doći.

 

Naime, Harry i Meghan kontaktirali su princa i princezu od Walesa tek nakon što je Kate u emotivnoj videosnimci otkrila da boluje od raka.

 

Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kate odlučila sakriti svoju dijagnozu od Meghan i Harryja zato što im se ne može vjerovati.

 

Ipak sad je Harryjev problem posljednja stvar o kojoj razmišljaju u kraljevskoj porodici nakon dijagnoza raka kralja Charlesa i princeze Kate.

 

Podsjećamo, princeza od Walesa podvrgnuta je operaciji abdomena u januaru te je nakon toga tri mjeseca nije bilo u javnosti. Tada su na društvenim mrežama krenule teorije zavjere o stanju Kate, a potom je princeza šokirala javnost saopćivši svijetu da boluje od raka.

 

Kensingtonska palača saopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI