polio ga benzinom

Novi detalji horora u Buća Potoku: Sin zapalio oca starog 80 godina, poznat identitet, policija ga traži

Hronika 01.10.22, 18:05h

Novi detalji horora u Buća Potoku: Sin zapalio oca starog 80 godina, poznat identitet, policija ga traži
O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodi uviđajem, a lice koje je osumnjičeno za nanošenje povreda članu porodice se udaljilo u nepoznatom pravcu i za istim traga policija

 

 


U sarajevskom naselju Buća potok porodične razmirice pretvorile su se u tragediju u kojoj su jednoj osobi konstatovane povrede opasne po život.

 

Iz MUP-a KS su saopćili:

 

“Oko 15 sati obaviještena je policija Kantona Sarajevo da je u porodičnoj kući na području općine Novi grad Sarajevo povrijeđeno jedno lice, kojem je pružena prva pomoć od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo i isti je prevezen na UKCS gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život, te je zadržan na daljem liječenju. O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodi uviđajem, a lice koje je osumnjičeno za nanošenje povreda članu porodice se udaljilo u nepoznatom pravcu i za istim traga policija”, saopćili su.

 

 

Kako u međuvremenu saznaje Avaz, do nemilog događaja došlo je u ulici Nazifa Hadžovića u naselju Buća Potok. Kako neslužbeno saznaje portal "Avaza", Jusmil Eminić polio je svog 80-godišnjeg oca benzinom i zapalio ga. 


- O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodi uviđajem, a lice koje je osumnjičeno za nanošenje povreda članu porodice se udaljilo u nepoznatom pravcu i za istim traga policija - rekli su za Avaz iz MUP-a KS.

 

Eminić je od ranije poznat policiji. 

 

(DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI