RAT SE NASTAVLJA

Sada je sigurno: Anonimnu prijavu protiv FBI-ja poslala je Angelina Jolie, a evo i zašto

Showbizz 17.08.22, 14:49h

Sada je sigurno: Anonimnu prijavu protiv FBI-ja poslala je Angelina Jolie, a evo i zašto
Već mjesecima nagađa se po stranim medijima da je upravo Angelina Jolie ta koja je anonimno pokrenula postupak protiv obavještajne agencije FBI, a sve zbog slučaja svađe i nasilja u privatnom zrakoplovu prije nekoliko godina. Sada je ustanovljeno da je pod nadimkom Jane Doe to stvarno bila ona

 

 

Angelina Jolie identificirana je kao anonimno predstavljena Jane Doe koja je u aprilu ove godine pokrenula optužnicu protiv obavještajne agencije SAD-a, a sve zbog svog bivšeg supruga Brada Pitta.

 

Naime, Jolie je pod lažnim imenom pokrenula tužbu u kojoj se navodi da je istražni ured tužiteljici uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je ženin 'tadašnji muž … fizički i verbalno napao' nju i njihovu djecu dok je putovala privatnim avionom prije nekoliko godina.

 

Osim toga, zanima je kako je slučaj zaključen bez ikakvih posljedica po Pitta.

 

Podsjetimo, 2016. je Jolie prijavila bivšeg supruga za nasilje nad sinom Maddoxom, a sve se zbilo tokom leta u privatnom zrakoplovu.

 

Osim toga sada se doznalo da je u optužnici navedeno kako je u cijeloj svađi Pitt svoju tadašnju suprugu zalio pivom te ozlijedio lakat.

 

Pitt je također navodno odveo Jolie u stražnji dio aviona, uhvatio je za ramena i tresao je dok je vikao: 'Uništavaš ovu porodicu'.

 

Nakon istrage, FBI je oslobodio Pitta svih nedjela u incidentu, koji se dogodio tijekom leta privatnim mlažnjakom, a potpadao je pod nadležnost savezne vlade.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI