Sinoć u Banjaluci

SNSD predstavio nosioce listi, podijeljene članske karte za 2.500 novih članova

Front 23.07.22, 09:11h

SNSD predstavio nosioce listi, podijeljene članske karte za 2.500 novih članova
Đajić je rekao novinarima da o snazi stranke u Banjaluci govori činjenica da su sinoć u prostorijama banjalučkog SNSD-a podijeljene članske karte za 2.500 novih članova

 

 

 

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka predstavio je sinoć kandidate za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri, gdje je nosilac liste Vlado Đajić, te za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan, gdje je nosilac liste Nebojša Radmanović.

 

Ovom skupu prisustvovao je i predsjednik stranke Milorad Dodik, javlja Srna a prenose mediji.

 

Kandidati za Narodnu skupštinu su i Srđan Mazalica, Mladen Ilić, Alen Šeranić, Boris Pašalić i drugi, a za parlament BiH Snježana Novaković Bursać, Zoran Tegeltija, Srebrenka Golić, Radovan Kovačević, Milorad Kojić i drugi.

 

Đajić je rekao novinarima da o snazi stranke u Banjaluci govori činjenica da su sinoć u prostorijama banjalučkog SNSD-a podijeljene članske karte za 2.500 novih članova.

 

"Rijetko koja partija može da se ponosti time. To je dokaz da je SNSD, ne samo partija, već i pokret za očuvanje i unapređenje Srpske i Banjaluke", rekao je Đajić.

 

On smatra da će SNSD i kandidati koji su predstavljeni ostvariti najbolji rezultat na izborima do sada.

 

"Narod je to prepoznaje i imamo najbolje kandidate i politiku. Pobijedićemo, ne zbog nas, već zbog naroda, Banjaluke, Srpske, naše djece i budućnosti", rekao je Đajić.

 

Nebojša Radmanović je naveo da je san svake partije privući za pola godine 2.500 novih članova, što su uspjeli u banjalučkom SNSD-u.

 

"U tom smislu prirodno da očekujemo pobjedu na izborima na svim nivoima. Pozivam sve građane da pogledaju ko je sve na našim listama i da se opredijele prema kvalitetu", rekao je Radmanović.

 

Novi član SNSD-a Nenad Vukojević rekao je da se za ovu stranku opredijelio jer je najbolja i ima najbolje rukovodstvo predvođeno Dodikom.

 

"Opredijelio sam se za Srpsku i da se ona sačuva, na čemu radi ova partija", rekao je Vukojević.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI