Nakon snažnog zemljotresa

Delegacija Vlade FBiH posjetila porodicu stradale Elmire Sefo

Front 19.05.22, 17:14h

Delegacija Vlade FBiH posjetila porodicu stradale Elmire Sefo
Djevojka je smrtno stradala nakon što se stijena obrušila na kuću u Stocu. Roditelji djevojke i sestra lakše su povrijeđeni

 

 

 

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić, dopremijeri Jelka Milićević i Vesko Drljača, federalni ministri prostornog uređenja i raseljenih osoba i izbjeglica Josip Martić i Edin Ramić, te predsjedavajući i dopredsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Mirsad Zaimović i Mladen Bošković danas su u mjesto Kukavac kod Stoca posjetili porodicu stradale djevojke Elmire Sefo (27), koja je u snažnom zemljotresa koji je nedavno pogodio BiH zadobila teške povrede u porodičnoj kući usljed kojih je i preminula.

 

Djevojka je smrtno stradala nakon što se stijena obrušila na kuću u Stocu. Roditelji djevojke i sestra lakše su povrijeđeni.

 

Delegacija Vlade FBiH je porodici Sefo izrazila najdublje saučešće i podršku, istaknuvši da je teško pronaći riječi utjehe u trenucima kada izgubimo svoje najmilije.

 

- Iznenadan i prerani odlazak mladog života velika je tragedija i nenadoknadiv gubitak za porodicu, prijatelje, ali i za cijelo društvo - poručuje delegacija Federalne vlade. 

 

(FENA/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI