GRAĐANE UZNEMIRILA EKSPLOZIJA

Kome se zamjerio Asim Kraljić: Bačena bomba na automobil Senidinog menadžera u blizini Sarajeva

Hronika 01.04.22, 16:57h

Kome se zamjerio Asim Kraljić: Bačena bomba na automobil Senidinog menadžera u blizini Sarajeva
Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, rečeno je u MUP-u

 

 

 

 

Kako je saopćeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, sinoć oko 22 sata, u Ulici Hasana Merdžanovića u općini Vogošća, došlo je do aktiviranja eksplozivne naprave od strane nepoznate osobe.

 

Na svu sreću, nije bilo povrijeđenih osoba, ali oštećena su dva poslovna objekta i četiri motorna vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini.

 

Kako Nova.rs saznaje, vlasnik jednog od oštećenih automobila je menadžer poznate pjevačice Senidah, Asima Kraljić, koji je zadužen za njene nastupe u Bosni i Hercegovini. Prema riječima našeg izvora, meta je bio upravo on jer se navodno zamjerao mnogima.

 

- Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti - rečeno je u MUP-u.

 

Pored Senidah, Kraljić je i Dini Merlinu organizovao nekoliko koncerata na bosanskohercegovačkom području, piše Nova.rs.

 


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI