NOVI TRAG ILI LAŽNA INFORMACIJA

Policija provjerava je li manekenka u Münchenu stvarno vidjela Mateja Periša: Dizao novac s bankomata?!

Hronika 11.02.22, 21:23h

Policija provjerava je li manekenka u Münchenu stvarno vidjela Mateja Periša: Dizao novac s bankomata?!
U objavi se raspitivala koliko je Matej visok, navodeći da je mladić kojeg je vidjela njene visine od oko 1.83 metra ili viši te da izgleda "isto kao Matej". Napisala je da ga je srela u tri navrata

 

 


Policija provjerava navode Hrvatice koja je na Instagramu objavila da je u Münchenu vidjela mladića koji jako sliči Mateju Perišu.


Djevojka inače, kako navodi, radi kao model i dio vremena živi u Münchenu, piše Index.hr.


Jučer je objavila da je u tom gradu vidjela mladića koji jako sliči nestalom Mateju.


U objavi se raspitivala koliko je Matej visok, navodeći da je mladić kojeg je vidjela njene visine od oko 1.83 metra ili viši te da izgleda "isto kao Matej". Napisala je da ga je srela u tri navrata te da je bio ispred bivšeg restorana Opatija u Münchenu, te da je i dizao novac s bankomata.


"Da ne bude zabune, ukoliko je netko upućen, neka mi javi u privatne poruke. Kako bih ja mogla kontaktirati nadležne organe", napisala je.


Večeras je za Index iz hrvatskog MUP-a potvrđeno da istražuju njene navode.


Nestao u Beogradu prije gotovo mjesec i pol dana


Podsjetimo, Matej Periš nestao je prije gotovo mjesec i pol dana u Beogradu, a približno toliko traje i zasad neuspješna potraga za njim. Nešto iza 1:40 u noći između 30. i 31. prosinca istrčao je iz kluba Gotik.


Nadzorne kamere su ga snimile kako trči beogradskim ulicama, neuspješno pokušava zaustaviti taksi i desetak minuta nakon što je krenuo iz Beton hale, u kojoj se nalazi Gotik, dolazi do restorana Savanova te se spušta stepenicama prema rijeci. Još je uvijek potpuno nejasno zašto je odjurio iz kluba i zašto je na koncu krenuo prema Savi.


MUP Srbije objavio je kako se na snimkama vidi objekt koji se kreće nizvodno Savom od Brankovog mosta prema ušću u Dunav te da se lokacije tog objekta poklapaju s posljednjim registriranim lokacijama s Matejevog mobitela.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI