Izaberite telefon po svojoj mjeri

Ekstra dodatak: Uz ova tri modela iz m:tel ponude dobijate i odlične bežične slušalice na poklon

Biznis Klub 18.01.22, 14:30h

Ekstra dodatak: Uz ova tri modela iz m:tel ponude dobijate i odlične bežične slušalice na poklon
Koji god od ponuđenih telefona izaberete, uživaćete u njegovim mogućnostima. Požurite jer ova ponuda vrijedi do isteka zaliha!

 

 

 


Dobre bežične slušalice postaju sve popularnije, idealan su dodatak za svaku priliku od šetnje do vježbanja ili naprosto uživanja u muzici. Donosimo vam preporuku tri telefona iz m:tel ponude uz koje ćete na poklon dobiti odlične bežične slušalice.


Najjači predstavnik iz ove grupe je čudesni Honor 50, elegantni šampion srednje kategorije. Namijenjen je mlađim generacijama ali i svim ljubiteljima dobrih fotografija i video snimaka jer njegova četverostruka kamera od 108 MP ništa ne prepušta slučaju.


Honor 50 ima veoma interesantne opcije za snimanje poput Multi-video snimanja sa dvije različite kamere u isto vrijeme. Takođe, po želji možete prelaziti sa prednje na zadnju kameru, npr. kada vam se scena pomjeri iza leđa, bilježeći tako svaki zanimljiv trenutak.


Naručite Honor 50 i uživajte u dodatnom poklonu: bežičnom slušalicama Honor Earbuds 2 Lite Black!

 

mtel-honor-50


Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE ima pažljivo osmišljen svaki detalj, moderan dizajn i prati napredne tehnologije.


Svaki sadržaj koji snimite oživjeće na Amoled ekranu od 6,5 inča sa visokom rezolucijom i velikom preciznošću boja. Uz pomoć posebnih filmskih efekata na kameri, podići ćete svoje video zapise na jedan viši nivo.


Ovaj uređaj pokreće Qualcomm Snapdragon 778G, uz više nego dovoljno 8 GB RAM memorije i 128 GB internog prostora.


Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE je telefon koji prati vaš stil a prilikom kupovine ovog modela dobićete na poklon Xiaomi Redmi Buds 3 Pro bežične slušalice!

 

mtel-mi-11-lite


TCL 20L+ pametni telefon pripada novoj generaciji uređaja koji za svoju cijenu nude mnogo toga svojim korisnicima. Četverostruka kamera visoke rezolucije, veliki ekran sa NXTVISION tehnologijom, dva zvučnika i vrhunske tehničke karakteristike predstavljaju ponudu kojoj je teško odoljeti.


Od ranih jutarnjih vježbi do kasnog noćnog sastanka,TCL 20L+ daće vam potrebnu snagu sa baterijom od 5.000 mAh i brzim punjenjem a 256 GB interne memorije više nego dovoljno prostora da sačuvate sve što želite.


Novi TCL 20L+ telefon pružiće vam puno toga a uz njega ćete dobiti i bežične Move Audio slušalice na poklon!

 

mtel-tcl-20l-plus


Koji god od ponuđenih telefona izaberete, uživaćete u njegovim mogućnostima. Požurite jer ova ponuda vrijedi do isteka zaliha!


Više informacija o m:tel ponudi mobilnih telefona sa bežičnom slušalicama na poklon potražite na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.


Promotivni sadržaj


(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI