KOMENTAR LEGENDE

Novakova karijera sada je na kocki... Postoji šansa da Đoković, Nadal i Federer na kraju ostanu izjednačeni

Sport 16.01.22, 15:41h

Novakova karijera sada je na kocki... Postoji šansa da Đoković, Nadal i Federer na kraju ostanu izjednačeni
Zanimljiv je bio komentar legende tenisa, Matsa Wilandera, na rasplet ‘slučaja Đoković‘

 

 

 

"Iznenađen sam i šokiran. I ja sam malo iscrpljen jer slušamo o tome tjedan dana. Odajem Novaku veliko priznanje što je pokušao, ali je u isto vrijeme znao što se može dogoditi. Tužna vijest, ali imat ćemo novog pobjednika", rekao je Wilander za Eurosport.

 


Sedmerostruki Grand Slam pobjednik upitan je misli li da je takva odluka, da Đoković mora napustiti Australiju, u konačnici poštena?


"Mislim li da je to pošteno? Pa mislim da je, jer su milijuni ljudi diljem svijeta umrli od covida-19. Australija je odlučila ući u potpunu blokadu prethodne godine i Australci su patili kao i drugi, psihički i fizički", dodao je Wilander.


Pokušao se staviti u Novakovu kožu.


"Ne mogu zamisliti u kakvom je stanju Novak trenutno. Ovo mu je omiljeni turnir i bila mu je to velika šansa da prestigne Federera i Rafu. A sada postoji dobra šansa da svi završe na 20 Grand Slamova što je nevjerojatno. Veliko je pitanje hoće li Novak smjeti putovati oko svijeta. Puno će toga ovisiti koliko će Novak smjeti putovati, koliko će smjeti igrati i u konačnici hoće li se morati cijepiti. Novakova je karijera na kocki."


Na kraju je Šveđanin zaključio: 'Ovo će sve imati blago negativne posljedice po turnir samo u prvoj fazi jer će svi pričati o tome, ali poslije nekoliko dana ćemo shvatiti da su u Melbourneu dobri tenisači i tenisačice, pa će se o tome pričati."

 

 

(Sportske.jutarnji.hr/DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI