FOTO/ PERFORMANS U DUHU PANDEMIJE

Zavirite na rođendansko slavlje jednog od najpopularnijih frizerskih salona u Sarajevu - Hair by GigiS

Zabava 18.12.21, 21:29h

U svemu su pronašli inspiraciju, pa su tako i proslavu drugog rođendana obilježili revijom frizura koja je podstaknuta korona epidemijom i načinili kratak modni osvrt na istu

 

 

 

Prije dvije godine sarajevska frizerska scena postala je bogatija novi konceptualni frizerski salon Hair by GigiS!


Sigurno ste već imali priliku čuti za ovo ime, jer je za veoma kratko vrijeme postao jedan od najpopularnijih frizerskih salona u Sarajevu koji se, osim po profesionalnoj usluzi, izdvojio i zbog prodavnice profesionalnih proizvoda za njegu i styling kose.


Osoblje salona pažljivo savjetuje klijente kada je riječ o odabiru najboljih proizvoda za nastavak salonske njege kod kuće i ponosn nose "titulu doktora za kosu".


U utorak, 14. decembra, salon Hair by GigiS proslavio je svoj drugi rođendan, a kako se rođendansko slavlje dešavalo u doba pandemije korona virusa, i revijalni program za ovu priliku bio je prilagođen epidemiološkim uvjetima, ali i demonstriran kao svojevrstan odgovor na situaciju u kojoj frizerski djelatnici trenutno obavljaju svoj posao.


- Novonastala situacija naučila nas je kako da svoj posao obavljamo i u otežanim okolnostima, te da zdravlje našeg tima i klijenata sačuvamo na što bolji način - poručuju iz salona Hair by GigiS.


U svemu su pronašli inspiraciju, pa su tako i proslavu drugog rođendana obilježili revijom frizura koja je podstaknuta korona epidemijom i načinili kratak modni osvrt na istu.


A kako je ove večeri bilo u salonu Hair by GigiS, u Alta Shopping Centru, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

(DEPO PORTAL/ad)