Nastavak sapunice

Majka Tanje Savić otkrila zbog čega se Stanivukovićeva porodica protivi njihovoj vezi: On ima ozbiljne namjere s njom!

Showbizz 19.11.21, 09:38h

Majka Tanje Savić otkrila zbog čega se Stanivukovićeva porodica protivi njihovoj vezi: On ima ozbiljne namjere s njom!
Ovo što priča Draškova baba nije lijepo uopšte, niti joj priliči, kazala je Tanjina majka

 

U posljednje vrijeme region bruji o ljubavnoj vezi između Tanje Savić i Draška Stanivukovića. Svakim danom isplivavaju novi detalji ove tajne veze, koju je razotkrila voditeljica Jovana Jeremić.

 

Da bi se čula i druga strana priče, pozvani su i članovi Tanjine porodice, tačnije Tanjina majka Živana, kojoj se nisu svidjele riječi Duškove babe Gospave, jer je budućim zetom – oduševljena.


– Dobro je da se neko sjetio i nas da pozove. Ovo što priča Draškova baba nije lijepo uopšte, niti joj priliči. Moja Tanja je zaslužila da bude sretna poslije svega što je preživjela sa Dušanom. Njoj je predivno sa njim, uživaju, vratio joj se osmijeh na lice. Ne znam zašto ta baba tvrdi i laže da on ima drugu djevojku kad svi znaju da je to moja Tanja! Ona nema pojma, ionako ne živi ona sa njim. Njoj vidim smeta što je Tanja bila udata i što ima djecu, pa to bi trebalo da joj bude plus. Draško je baš fin mladić, ozbiljne namjere ima sa mojom kćerkom – kaže Živana i otkriva da je upoznala gradonačelnika Banjaluke.


– Videla sam ga jednom kad je dolazio, jako je ljubazan, skoro su bili tu na večeri, on puno radi, nema vremena da dolazi često. Više ona ide u Banjaluku, kaže da se tamo osjeća sigurnije. On joj pruža sigurnost, mnogo se uplašila Dušanovih prijetnji, ali on će joj pomoći, ima dobre veze. Nije im bilo svejedno kad se saznalo za njihovu vezu, to je ona voditeljka kriva. Ali, šta sad, ljubav ne može da se sakrije… A Dušan nek se stidi, sram ga bilo. Ne može da preboli što je Tanja nastavila dalje i što je našla pravog, moćnog muškarca, a ne njega, koji je živio na račun njegovih… Ako se bude ponovo udavala, voljela bih da to bude on, baš su divan par, od nas kao porodice ima punu podršku – rekla je Savićkina majka.

 

Podsjetimo, iako pjevačica do sada nije ni negirala, ali ni demantovala da je u ljubavi sa gradonačelnikom Banjaluke, koga je nazvala anđelom, u sve se umješala i Draškova baba Gospava, koja je za medije izjavila da Tanja nije djevojka za njenog unuka, jer već ima dvoje djece, kao i to da on ima drugu djevojku, koja je nepoznata javnosti.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI