Zabranjena ljubav političara i pjevačice

Haos u porodici Stanivuković: 'Roditelji su Drašku jasno rekli šta misle o njegovoj vezi s Tanjom Savić'

Showbizz 29.10.21, 09:38h

Haos u porodici Stanivuković: 'Roditelji su Drašku jasno rekli šta misle o njegovoj vezi s Tanjom Savić'
Porodica Stanivukovića bila je u šoku kada je saznala iz medija da je Draško u tajnoj vezi sa pjevačicom i ne žele prihvatiti tu vezu

 

Mediji u regiji ne prestaju pisati o velikom ljubavnom skandalu u kojemu se našao mladi političar, gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

 

Njegova djevojka ga je nedavno ostavila nakon što je doznala za njegovu aferu sa srbijanskom pjevačicom Tanjom Savić. Šuškanja je rasplamsala voditeljica Jovana Jeremić kada je u jednoj emisiji izjavila: "Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je?"

 

Prema pisanju srbijanskih medija, porodica Stanivukovića bila je u šoku kada je saznala iz medija da je Draško u tajnoj vezi sa pjevačicom i ne žele prihvatiti tu vezu.

 

- Tanja i Draško su se vješto skrivali. Počeli su se viđati dok je on još bio u vezi sa Kristinom s kojom se trebao vjenčati. Ona ga je ljetos ostavila jer je saznala za njegovu aferu s pjevačicom. Međutim, njegova obitelj nije znala da se on viđa s Tanjom i da ga je zaručnica zbog nje ostavila. Kada su mediji počeli pisati o tome, oni su s njim porazgovarali i on tada nije priznao da je u vezi, ali nije ni negirao da se tu nešto dogodilo. Vrlo jasno su mu stavili do znanja da ne podržavaju tu vezu i da Tanja nije žena za njega, izjavio je za Kurir izvor blizak gradonačelniku, prenosi Blic.

 

Tanja Savić ima dvoje djece i problematične odnose s suprugom Dušanom, s kojim više ne živi, ali se još nisu zakonski razveli. To je glavni razlog zbog kojega Draškovi roditelji smatraju da nije pametno da se njihov sin bude u vezi s pjevačicom, smatra izvor.

 

- Osim toga, on je na ozbiljnoj dužnosti te ne bi bilo dobro da o njemu izlaze članci u tabloidnim rubrikama zbog veze s pjevačicom. Dugo je trajao taj razgovor, otkrio je izvor.

 

- Ni njemu ne godi što mediji toliko pišu o njima. To je rekao i njoj i objasnio joj da je najbolje da se ne vide i ne čuju jedno vrijeme dok se sve ne stiša. Tanji to nije bilo drago, ali je rekla da poštuje njegovu odluku, zaključio je izvor.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI