BRUTALNOST O KOJOJ SE I DALJE PRIČA

Steže se obruč oko ubica porodice Đokić: Policija opkolila selo Moravac kod Aleksinca

Hronika 16.10.21, 18:28h

Steže se obruč oko ubica porodice Đokić: Policija opkolila selo Moravac kod Aleksinca
Motiv ovog stravičnog zločina i dalje nije jasan, pretpostavlja se da je u pitanju koristoljublje, jer je Goran još od devedesetih prošlog vijeka radio sa devizama, a imao je i privatnu mjenjačnicu. Pominjalo se i da je davao novac na pozajmicu uz kamatu

 

 


Kako javlja Nova.rs, u toku je akcija policije u selu Moravac kod Aleksinca, u okviru istrage o ubistvu porodice Đokić. Policija je opkolila selo. Za sada nije poznato da li su počela hapšenja, ili je u pitanju pretraga terena.


Tročlana porodica Đokić, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i njihova ćerka Lidija (25) nestali su u noći izmešu 25. i 26. septembra nešto poslije ponoći, kada su se vraćali iz sela Moravac u Aleksinac. Oni su u Moravcu ručali sa Goranovom majkom.


Pošto su mobilni telefoni Đokića bili nedostupni cijeli dan, njihova familija slučaj prijavljuje policiji, koja kreće u potragu. Danima su svi napori policije bili uzaludni, uključena je i helikopterska jedinica, dok je strah rastao.


Najcrnje slutnje su se obistinile kada je 2. oktobra u šumarku pronađen spaljen „pasat“ koji je pripadao porodici Đokić. Istog dana, desetak kilometara dalje, pronađena su ugljenisena tijela Gorana, Gordane i Lidije. Svi su nemilosrdno pobijeni, a potom spaljeni.


Iako motiv ovog stravičnog zločina nije jasan, pretpostavlja se da je u pitanju koristoljublje, jer je Goran još od devedesetih prošlog vijeka radio sa devizama, a imao je i privatnu mjenjačnicu. Pominjalo se i da je davao novac na pozajmicu uz kamatu.

 

Video prilog pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI