DOK SE SPREMA SVADBA

Da li Erdogan iznenada dolazi u BiH da bi prisustvovao svadbi Jasmine Izetbegović?! Procurilo u javnost...

Hronika 13.08.21, 19:06h

Da li Erdogan iznenada dolazi u BiH da bi prisustvovao svadbi Jasmine Izetbegović?! Procurilo u javnost...
Kao što su mediji nedavno pisali, Jasmina Izetbegović udaje se za Jasmina Humačkića, biznismena porijeklom iz Stoca, koji živi u Njemačkoj. Svadba je zakazana za 27/28. augusta ove godine u bašti sarajevskog hotela "Europa"

 

 

Iako to nije potvrđeno (ali ni demantirano) iz Ambasade Turske u Bosni i Hercegovini, sasvim je izvjesno da će predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan posjetiti Bosnu i Hercegovinu tokom ovog mjeseca. U posjetu BiH Erdogan će stići 23. augusta i zadržat će se nekoliko dana.

 


Kako ekskluzivno saznaje Slobodna Bosna, Erdogan dolazi u višednevnu posjetu našoj zemlji sa suprugom Emine na poziv lidera Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića i njegove supruge Sebije da prisustvuje svadbi njihove kćerke Jasmine!


Kao što su mediji nedavno pisali, Jasmina Izetbegović udaje se za Ćamila Humačkića, biznismena porijeklom iz Stoca, koji živi u Njemačkoj. Svadba je zakazana za 27/28. augusta ove godine u bašti sarajevskog hotela "Europa".

 

camil-humackic-jasmina-izetbegovic

 

Detalji svadbe koje dogovaraju porodice Izetbegović i Humačkić, ne iznose se u javnost, poznato je tek da se očekuje nekoliko stotina zvanica, među kojima će biti veliki broj uglednih ljudi iz svijeta politike, kulture, javnog života Bosne i Hercegovine i inozemstva.


Podsjetimo, prije pet godina, bračni par Izetbegović bio je gost na spektakularnoj svadbi u Istanbulu povodom udaje Summeye Erdogan, mlađe kćerke predsjednika Turske, za biznismena Selceka Barjaktara. Među šest hiljada zvanica, pored Izetbegovića, iz regiona je ovoj svečanosti prisustvovao i premijer Albanije Edi Rama.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI