FOTO/ Dermatolozi izabrali najbolje proizvode

Gala zabava u sarajevskom Golf Klubu: Hirurzi, ljekari, farmaceuti, dermatolozi na 'BeautyBay Award 2021'

Biznis Klub 02.07.21, 12:07h

Među prisutnim na BeautyBay Awardu 2021 bilo je gostiju iz cijele regije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH, ljubitelja vrhunske dermokozmetike i predstavnika brendova. Golf Klub je za ovu priliku pretvoren u istinsku oazu ljepote, gdje su prisutni mogli uživati u novitetima te doznati sve o proizvodima omiljenih brendova. Kiša je pokvarila planove, ali ne i dobru zabavu

 

 

U sarajevskom Golf Klubu, u četvrtak, 1. jula, održan je prvi beauty event – BeautyBay Award 2021, koji je okupio vrhunske dermatologe, hirurge, ljekare i farmaceute, medije i mnogobrojne prijatelje istoimenog projekta te su predstavljeni pobjednički proizvodi.


Žiri u sastavu mr. sc. Tamara Jovović Sadiković, mr. sc. Alma Prtina, dr. Vesna Stanojević, dr. Samra Šoškić i dr. Kerim Alendar, imao je veoma zahtjevan zadatak da odabere najbolje među visokokvalitetnim i premium proizvodima brendova Avene, Bioderma, Dr. Hauschka, Orthomol, Rilastil, Uriage,Vichy i Weleda.


Među prisutnim na BeautyBay Awardu 2021 bilo je gostiju iz cijele regije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH, ljubitelja vrhunske dermokozmetike i predstavnika brendova. Golf Klub je za ovu priliku pretvoren u istinsku oazu ljepote, gdje su prisutni mogli uživati u novitetima te doznati sve o proizvodima omiljenih brendova.


Kiša je pokvarila planove, ali ne i dobru zabavu. Svečanoj atmosferi doprinijela je i Erna Saljević u ulozi voditelja i moderatora.


Uzvanici su dočekani pićem dobrodošlice uz zaigrani pjenušac Giocato, vinarije Edi Simčič, a nakon toga su imali priliku upoznati se sa Benvenuti Malvazijom, ali i vlasnikom jedne od najistaknutijih istarskih vinarija Albertom Benvenutijem.


Za dozu glamura savršenih performansi pobrinuo se ponosni sponzor – Autokuća Starline, predstavljanjem tri najnovija Mercedes Benz modela, a najsretniji među posjetiocima osvojio je vikend s Mercedesom i testnu vožnju E klase.


Za siguran boravak na društvenom događaju brinuo se Zoono, koji je obezbijedio antimikrobnu 24-satnu zaštitu na rukama i do 30 dana na površinama, uz MyAirShieldkartice koje dodatno pročišćavaju zrak i štite od virusa i bakterija.


Zahvaljujemo svim prijateljima projekta i sponzorima koji su omogućili realizaciju prvog BeautyBay Awarda 2021: Avene, Bioderma, Dr. Hauschka, Orthomol, Rilastil, Uriage, Vichy i Weleda; Autokući Starline; agencijama Above i Eventim na organizaciji i štampariji Intea na vizuelnoj podršci.


Svaki od posjetitelja ponio je sa sobom goodi bag ispunjen proizvodima naših sponzora.

 

A detalje sa sinoćnje gala zabave i vesele atmosfere u Golf Klubu pogledjte u našoj fotogaleriji.

 


(DEPO PORTAL/ad)