IMA DA BUDE LOM DO ZORE

Nakon korone, Halid Bešlić ovog ljeta sprema prvi veliki koncert u BiH: Evo gdje će ga održati...

Showbizz 06.06.21, 14:23h

Nakon korone, Halid Bešlić ovog ljeta sprema prvi veliki koncert u BiH: Evo gdje će ga održati...
Posljednjih dana Bešlić je zauzet obavezama u novom filmu Danisa Tanovića pod nazivom “Deset u pola”, gdje se pojavljuje u nekoliko scena sa Brankom Đurićem Đurom

 

 

Prvi veliki koncert u Bosni i Hercegovini, nakon duže vremena i zabrana zbog situacije sa korona virusom, održat će Halid Bešlić.


Naime, naša muzička zvijezda sa svojim pratećim bendom, koji predvodi Samir Kadirić, održat će koncert 1. jula na stadionu Babovac u Ljubuškom. Na repertoaru će se naći hitovi: “Ja bez tebe ne mogu da živim”, “Miljacka”, “Prvi poljubac”, “Lavanda”, “U meni jesen je”…


Posljednjih dana Bešlić je zauzet obavezama u novom filmu Danisa Tanovića pod nazivom “Deset u pola”, gdje se pojavljuje u nekoliko scena sa Brankom Đurićem Đurom.


Bešlić nema vremena za odmor, tako da je snimio i spot za duet sa Indirom Levak. Halid će biti i dio projekta koji je pokrenuo Mirko Šenkovski Geronimo, a čiji je radni naziv “Geronimo Family”. U njemu će učestvovati brojna poznata muzička imena, tako da je Bešlić snimio pjesmu “Sviće zora” sa tamburaškom grupom “Fijaker”.


(Hayat.ba/DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI