Kampanja traje do 15. jula

Crna Gora se priprema za sezonu: Za goste iz regije niže cijene smještaja i do 25 eura!

Biznis Klub 03.04.21, 14:42h

Crna Gora se priprema za sezonu: Za goste iz regije niže cijene smještaja i do 25 eura!
Direktorica TO Tivta Danica Ćeranić Banjević kazala je kako to znači da četveročlana obitelj s dvoje odraslih i dvoje djece do 11 godina, šest noćenja u Tivtu može platiti po cijeni od 120 do 150 eura

 

Turistička organizacija (TO) Tivta realizirat će i ove godine kampanju 'Vaš odmor je u Tivtu', koja domaćim i gostima iz regije omogućava boravak u privatnom smještaju po znatno povoljnijim cijenama od 20 do 25 eura po noćenju, javlja RTCG.

 

Direktorica TO Tivta Danica Ćeranić Banjević kazala je kako to znači da četveročlana obitelj s dvoje odraslih i dvoje djece do 11 godina, šest noćenja u Tivtu može platiti po cijeni od 120 do 150 eura.

 

 - Ideja je da vrlo brzo krene digitalna promocija kampanje na tržištu regije, prvenstveno u Srbiji i Bosni i Hercegovini jer iz tih država nije potreban PCR test za ulazak u Crnu Goru - dodala je Ćeranić Banjević.

 

 Vlasnik Sea Point Apart hotela, Đuro Matijević kazao je kako je zadovoljan što se kampanja organizira i ove godine.

 

 - Očekujemo bolju popunjenost ove godine. Treba voditi opreznu cjenovnu politiku i cijene korigirati i učiniti ih pristupačnim za goste iz regije - naglasio je Matijević.

 

 - Kampanja po ovim cijenama važit će do 15. jula, nakon čega će biti nastavljena pod izmijenjenim uvjetima - pojasnila je Ćeranić Banjević.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI