VIDEO/ JOŠ JEDAN BRUTALNI INTERVJU NA FACE TV

Dr. Stevanović: SDA bosanski narod gura u geto, kurvanjski dijeli BiH! Kako je zapravo (s)rušen Srbin Bogićević?!

Front 02.04.21, 22:43h

Dr. Stevanović: SDA bosanski narod gura u geto, kurvanjski dijeli BiH! Kako je zapravo (s)rušen Srbin Bogićević?!
Iskren da budem, volio sam Jugoslaviju, volio bih da se nije raspala. Ali onog trenutka kada je prestala da postoji SFRJ, jedino mjesto u kojem mogu ostati jeste Bosna i Hercegovina. I to upravo ovakva, ni srpska, ni muslimanska, ni hrvatska... Pogledajte intervju sa dr. Draganom Stevanovićem na Face TV!

 

 

Dr. Dragan Stevanović gostovao je u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika na Face TV-u, a Senad Hadžifejzović najavio ga je kao osobu "3 u 1" - ljekar, funkcioner, političar...

 

Stoga su i teme razgovora bile višeslojne, od korone i zdravstvene situacije u Kantonu Sarajevo, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini, do izbora gradonačelnika Sarajeva, te političkih manipulacija i mahinacija. Govorio je i o SDP-u, čiji je aktivni član, i greškama koje su se dešavala u kadrovskoj politici i koje se više ne smiju ponoviti.


- SDA pravi geto državu, Tuzla-Zenica-Sarajevo! - ustvrdio je večeras Stevanović.


Rekao je i da je ova stranka svjesno (s)rušila Bogića Bogićevića, a da je Abdulah Skaka "manipulator koji se kune"!


Prisjetio se i istupanja iz JNA u maju 1992. i ostajanja u BiH u krvavim godinama koje su slijedile:


- Iskren da budem, volio sam Jugoslaviju, volio bih da se nije raspala. Ali onog trenutka kada je prestala da postoji SFRJ, jedino mjesto u kojem mogu ostati jeste Bosna i Hercegovina. I to upravo ovakva, ni srpska, ni muslimanska, ni hrvatska... U to vjerujem, tako sam rođen i vaspitavan od svojih roditelja.   


Pogledajte cijeli razgovor!

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI