OBRATITE SE S POVJERENJEM

Vrhunski opremljen medicinski centar u Sarajevu: Poliklinika Agram obavlja redovne sistematske preglede

Hronika 11.03.21, 11:48h

Vrhunski opremljen medicinski centar u Sarajevu: Poliklinika Agram obavlja redovne sistematske preglede
Poliklinika Agram u Sarajevu prva je poliklinika iz sustava Specijalna bolnica AGRAM, najvećeg privatnog zdravstvenog sustava u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini

 

 

 


Zdravlje je bogatstvo. Šta može biti bolje od dobrog zdravlja? Usred trenutnog stanja pandemije ništa nije važnije od održavanja zdravlja kako pojedinca tako i porodice.


Kako biste održali dobro zdravstveno stanje i pojačali imunitet, iz Poliklinike Agram savjetu:


- kvalitetan način ishrane
- dnevne fizičke aktivnosti, makar to bila kratka šetnja
- dodatke prehrani u kombinaciji vitamin C, vitamin D i cink
- konzumirajte dovoljno tekućine
- odvojite dovoljno vremena za odmor i san
- redovno obavljajte sistematske preglede.

 

agram-interna


Obratite nam se s povjerenjem!


Redovni sistematski pregledi mogu pomoći u pronalaženju potencijalnih zdravstvenih problema prije nego što nastanu. Kada se redovito obraćate liječniku, oni mogu rano otkriti zdravstvena stanja ili bolesti. Rano otkrivanje daje Vam najbolju šansu za brzo postizanje pravog liječenja, izbjegavajući bilo kakve komplikacije.


Dobivanjem kvalitetnih zdravstvenih usluga, pregleda i liječenja u Poliklinici Agram poduzimate važne korake ka dužem, zdravijem životu.


Poliklinika Agram u Sarajevu prva je poliklinika iz sustava Specijalna bolnica AGRAM, najvećeg privatnog zdravstvenog sustava u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, izgrađena na području Bosne i Hercegovine. Ujedno je prva, najveća i najsuvremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji.

 

Poliklinika Agram je zdravstvena ustanova registrirana za internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju i opću internu medicinu, radiologiju, ginekologiju, neurologiju, laboratorijsku dijagnostiku, oftalmologiju, urologiju, citologiju i dermatovenerologiju.

 

agram-poliklinika
agram-podaci

Ovaj vrhunski opremljen medicinski centar pruža Vam maksimalan komfor te osigurava bržu, efikasniju i precizniju dijagnostiku. Osiguranici kao i tržišni pacijenti na jednom mjestu u ugodno opremljenim prostorima mogu izabrati kvalitetnu medicinsku uslugu ili obaviti željenu pretragu u terminu koji im odgovara uz maksimalnu fleksibilnost, bez čekanja i dostupnost gotovih nalaza u najkraćem roku.


O što kvalitetnijem i učinkovitijem radu Poliklinike te Vašem zadovoljstvu pruženim uslugama uz maksimalan angažman našeg tima, brine 33 stalno zaposlenih zdravstvenih djelatnika, među kojima je 10 liječnika specijalista i subspecijalista. Kontinuiranom izobrazbom, stjecanjem novih vještina i kompetencija te znanstvenim radom našeg medicinskog osoblja, danas Vam je u Poliklinici Agram na raspolaganju profesionalan tim liječnika specijalista, subspecijalista te magistara i doktora znanosti - poručuju iz ove poliklinike.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI