Nakon što je SNSD izgubio mjesto gradonačelnika

Dodik imenovao direktora UKC RS Vladu Đajića za predsjednika GO SNSD Banjaluka: Evo šta mu je dužnost

Front 06.02.21, 14:46h

Dodik imenovao direktora UKC RS Vladu Đajića za predsjednika GO SNSD Banjaluka: Evo šta mu je dužnost
Izbor gospodina Đajića je zato što je ugledan i vodi UKC, na usluzi je svim ljudima i pomaže ovom gradu u Republici Srpskoj i istinski pripada SNSD, rekao je Dodik

 

Predsjednik SNSD Milorad Dodik, izjavio je danas da je raspustio Gradski odbor Banjaluka i imenovao novog privremenog predsjednika GO Vladu Đajića.

 

Danas za za predsjednika GO imenovao Vladu Đajića, čija će dužnost biti da rekonstruiše gradsku organizaciju. Raspušten je GO Banjaluka, privremeni novi odbor je formiran i imaće zadatak da pripremi sa novom strukturom izbore rekao je Dodik.

 

Istakao je da se na ovaj korak odlučio zbog toga što je SNSD izgubio mjesto gradonačelnika na prošlim lokalnim izborima.

 

– Ovo je rezultat činjenice da smo izgubili mjesto gradonačelnika, ali naša partija je i dalje jaka i spremna da obezbijedi svoje dalje jačanje. Izbor gospodina Đajića je zato što je ugledan i vodi UKC, na usluzi je svim ljudima i pomaže ovom gradu u Republici Srpskoj i istinski pripada SNSD. U Gradski odbor ući će i svi naši odbornici iz Banjaluke, poslanici, ministri, značajan broj odgovornih ljudi – rekao je Dodik.

 

Istakao je da na sljedećim izborima očekuje najmanje 40 odsto podrške.

 

– Značajno nam je da usmjerimo sve kapacitee u pogledu dobijanja Banjaluke. Očekujem 40 odsto podrške na sljedećim izborima – rekao je Dodik.

 

Istakao je da će Vlado Đajić i ostali članovi GO biti oni koji će unijeti novi politički duh Banjaluke.

 

Direktor UKC Vlado Đajić, zahvalio se na ukazanom povjerenju.

 

– SNSD je garant očuvanja RS i to je motiv što sam danas ovdje – rekao je Đajić.

 

Komentarišući stanje u stranci i odnos sa opozicijom, Dodik je istakao da nema povlačenja i da SNSD ima jasan cilj. Poručio je da će SNSD „vratiti svoju snagu“.

 

– Vidim napade na sve ono što mi radimo. Izborni gubitnici koji su imali manje glasova, sebe proglašavaju kao neku buduću vlast, a mi koji smo dobili nesumnjivu podršku kao trebamo da se predamo. Ako želiš da se pokažeš kao uspješan, moraš prvo da se pokažeš kod svojih komšija. Nema predaje i povlačenja – rekao je Dodik.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI