VIDEO/ Slavni glumac o pandemiji, kućanskim poslovima, blizancima...

Clooney priznao: Amal i ja smo napravili glupu grešku u odgoju djece

Showbizz 07.12.20, 10:45h

Clooney priznao: Amal i ja smo napravili glupu grešku u odgoju djece
Otkrio je da mu se tokom pandemije promijenio život pa je sam morao obavljati kućanske poslove poput pranja veša, podova i suđa

 

George Clooney našalio se da su on i supruga Amal napravili "glupu" grešku u odgoju svojih trogodišnjih blizanaca Alexandera i Elle.

 

Tokom gostovanja u showu Jimmy Kimmel Live! Clooney je otkrio da njihova djeca, uprkos godinama, znaju jako dobro italijanski. On i Amal ne znaju.

 

"Napravili smo glupu grešku da govore italijanski. Pritom mislim da ga govore tečno s tri godine. Ja ne govorim italijanski, moja žena ne govori italijanski tako da smo im dali oružje", rekao je.

 

Dodao je da zbog toga imaju problema sa zadacima poput čišćenja sobe.

 

"Ja im kažem da odu očistiti sobu, a oni odgovore: 'Eh, papa stranzo'", ispričao je i našalio se da je on iz Kentuckyja pa je njemu i engleski drugi jezik.

 

Otkrio je i da mu se tokom pandemije promijenio život pa je sam morao obavljati kućanske poslove poput pranja veša, podova i suđa.

 

Na Kimmelovo pitanje je li u tim poslovima bio uspješan odgovorio je: "Vjerovatno ne, ali barem sam neko vrijeme bio zaposlen. I nisam ulazio u sobu u kojoj su djeca koja govore italijanski."

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/MD)

 

 

BLIN
KOMENTARI