VIDEO/ Izašla na scenu u patikama i majici i sve oduševila

Slađa Zubčević iz Sarajeva napravila haos u 'Zvezdama Granda': Karleuša se rasplakala, Marija istrčala da je izgrli...

Showbizz 11.11.20, 18:02h

Slađa Zubčević iz Sarajeva napravila haos u 'Zvezdama Granda': Karleuša se rasplakala, Marija istrčala da je izgrli...
Nije samo Jelena, koja je plakala dok je Slađa pjevala pjesmu “Lepi moj”, imala komentar više

 

Ponovo u Zvezdama Granda dominiraju takmičari iz Bosne i Hercegovine. U posljednjem izdanju ovog muzičkog šoua žiri, ali i gledaoce ispred malih ekrana oduševila je Slađa Zubčević, koja živi u Sarajevu.

 

Po izvođenju numera za koje se kandidatkinja odlučila, Karleuša je prva poželjela da je iskomentariše, govoreći joj kroz suze:

 

– Taman sam se spremila da te pušim i za kikice i za stajling. Taman sam smišljala kako će vređalica da se uključi i onda si ti pustila svoj glas, koji je čaroban. Bravo! Mene ne moraš da se plašiš u ovom takmičenju. Mnogo si simpatična i slatka i opuštena kad pričaš sa žirijem, a to je mnogo važno – rekla je Jelena sve vrijeme brišući suze.

 

Međutim, nije samo Jelena, koja je plakala dok je Slađa pjevala pjesmu “Lepi moj”, imala komentar više.

 

Najviše je, pak, iznenadilo obraćanje Snežane Đurišić.

 

– Pjesmu “Lepi moj” u ovom i drugim takmičenjima pjevali su mnogi kandidati, ali nikada niko nije otpjevao ovako maestralno kao ti. Ovo nikada nisam uradila, ali moram da ustanem i da ti se poklonim – rekla je Snežana, koja je pomenutu pjesmu otpjevala u originalu, prenosi Pressserbia.

 

Kandidatkinja je napravila odličnu zabavu, pa niko od članova žirija nije ostao imun na njen šarm, a iako su svi rekli da bi bili Slađini mentori, ona se odlučila za Mariju Šerifović, koja je istrčala na scenu da je izgrli zbog odluke i prokomentarisala kako njih dvije sigurno idu do kraja.

 

Detaljnije možete pogledati u nastavku.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI