Nekadašnji vođa grupe 'Novi fosili' na intenzivnoj njezi

Rajko Dujmić autom sletio s ceste - ima teške povrede glave, u komi je... Oglasila se njegova supruga

Hronika 30.07.20, 08:13h

Rajko Dujmić autom sletio s ceste - ima teške povrede glave, u komi je... Oglasila se njegova supruga
Dujmić je VW Tiguanom sletio s ceste i završio na strmini provalije

 

Index.hr je dobio informaciju kako je jučer popodne u Starom Lazu došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao Rajko Dujmić.

 

Da je do prometne nesreće došlo potvrdila je za Index policijska službenica za odnose s javnošću PU primorsko-goranske Svemirka Miočić, ali nije mogla potvrditi o kome se radi.

'Molite se da se probudi iz kome'

- Molim vas, molite se da se probudi iz kome, napisala je na društvenim mrežama u sitnim noćnim satima Snježana Dujmić, supruga muzičara i skladatelja Rajka Dujmića (65), nekadašnjeg vođe Novih Fosila.
'Snježo, drži se, molimo za njega', 'brz oporavak', 'oduvijek si dobivao sve bitke, dobit ćeš i ovu', samo su neki od komentara koje su ostavili njezini pratitelji na Facebooku.

 

"Do prometne nesreće je došlo oko 17:20 sati, na području Ravne Gore u Starom Lazu. Osobnim vozilom je upravljao 65-godišnji Hrvat i sletio je s prometnice", rekla je.

 

Dodala je kako je ozlijeđen te kako ga je hitna pomoć prevezla u KBC Rijeka. Kaže i kako je zadobio teže ozljede.

 

"Prema dosadašnjim saznanjima vjerovatno teže ozljede, ali ćemo to znati potvrditi nakon liječničkog pregleda", zaključila je.

 

Na intenzivnoj je i stabilno

 

Kako doznaju 24sata, Dujmić se nalazi na intenzivnoj njezi nakon što je zadobio teške ozljede glave. U stabilnom je stanju.

 

Dujmić je VW Tiguanom sletio s ceste i završio na strmini provalije. Prema prvim informacijama, Dujmić je bio jedina osoba u Tiguanu, a sletio je zbog prebrze vožnje, objavio je Jutarnji. Tokom nesreće je, kako se doznaje, ispao iz automobila.

 

U bolnici ga je danas posjetila supruga.

 

Više informacija o nesreći bit će poznato danas, nakon što policija obavi očevid.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/MD)

 

 

BLIN
KOMENTARI